Thursday, October 4, 2012

Oh, No It' s Already October

Ekim aynın henüz ilk haftasındayken ve yağmurlarla gelen bu yeni mevsimi henüz kabullenememişken, yayınlamakta tereddüt ettiğim bu Eylülden kalma Paris' te çekilen fotoğrafları sizlerle paylaşayım dedim. Ayrıca elimde pek fazla Paris fotoğrafı kalmadığından geçen yıllarda gidip, çektiğim birkaç Eiffel fotoğrafını da aralara serpiştirdim.  Bu arada  zımbalar hayatımıza öyle bir girdi ki artık her şeyin üzerinde görmek kaçınılmaz oldu. Hal böyle olunca artık bana her yerde, her şeyde zımba görmekten bıkkınlık geldi (blogger arkadaşlarım umarım alınmazlar:) Şimdi sizlerle tek ve son zımbalı kıyafetimi paylaşacağım, umarım beğenirsiniz...

Bu arada her postunu heyecanla ve zevkle okuduğum, çok çok sevdiğim Missipisimmm ''zamanı kafanıza değil, kolunuza takın'' diyerek çok güzel bir çekiliş yapmış bloğunda. Ben rengimi seçtim bile siz de bakmadan geçmeyin derim !!! 

While we are still at the first week of October also still can not accept this new season brought the rain together, I wanted to share these September pics, I couldn't decide whether I should publish them or not, taken in Paris. Also because I didn't left that much Paris pics I didn't share, I choice some Eiffel pics I took during my previous visits . By the way spikes became so fashionable in last and this season that seing them everywhere is bothering me now. ( I hope my blogger friends won't be angry to me :) Now let you check my only and last spike pants , I hope you'll like it... 














Zara pants and shoes / Koton shirt 

Photos by JB





44 comments:

  1. zımba manyagı olarak alnısam ben alınırım ama o kadar haklısn ki mumkun değil. cok beğendiğin birşey bile gore gore sonra kotu gelebiliyor. benze bir pantalonum var benim de instagram da paylaşmıstım. dolayısıyla cok sevdim , kot gomlekle renkli topuklularla giymeni cok sevdim...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah Aysun'cuğum aslında en çokta seni düşünerek yazdım umarım alınmaz dedim içimden ama cidden bak sende diyorsun ya beğendiğin birşeyi herhekte her yerde görünce sıkılıyor. Çok teşekkür ederim, çok öpüyorum <3

      Delete
  2. ben parisi hiç sevmem. jack de öyle. ama şu son 2 postunda, öyle başka bir hava var ki. kendime kızıyorum böyle güzel bakıp da göremediğim için.

    tatlı bir kıskançlık var bende her daim. herkesin bir şeylerini masumca kıskanıyorum. ve şu aralar en çok kıskandığım şey, hem senin hem de jb'nin bakış açısı, fotoğrafları. cidden bak.

    bir önceki posttaki fotoğraflardan sonra, bu postta da 1. ve 4. fotoğraflar bambaşka güzel. çok az fotoğraf için keşke ben çekseydim derim. ve inan bunlar da o "ben çekseydim" fotoğraflarından.

    pantolonun gömlekle ve ayakkaplarla uyumuna da ayrıca bayıldım. öyle güzelsin ki, saçlarının toplu hali mi yoksa açık hali mi karar veremiyorum :))

    bu blogla ilgili tek bir dileğim var. umarım hep böyle olursun ezgi. umarım hep bir önceki postundan çok daha güzel ve nefes kesici olur bir sonra gelen. ben senin blogunda hep bu duyguyu yaşıyorum çünkü :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Missiimmm bende Paris'i hiç sevmezdim ama bana da bişeyler oldu buaralar sanki artık orda yaşamaya hazırmışım gibi geliyor :) 1. ve 4. fotoğraflar bana aitti aslında ordaki bütün eiffel fotografları bana ait yazmayı unutmuşum ve hislerinden dolayı da çoooooook mutlu oldum. Ama tabi jeanin bakış açısı ve yeteneğiyle benim ki pek kıyaslanamaz ama arada oluyo böyle şeyler :p çok teşekkür ederi(m)z güzel dileklerin ve güzel yorumun için çok öpüyorum tatlım <3

      Delete
  3. bana bunu yapma ya! her post'a baktigimda paris paris paris paris diye krize giriyorum :) ayrica butun bunlari gectim biraz juicy bir comment ama seni yerim! bu ne guzellik! saclar toplu super olmus, ayakkabilara asik oldum! kac numara onlar? :))))

    fashiononboard.net

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bebegim bu paristen gelen son fotograflardi :) artik ankara var sirada o da ne kadar iyi olabilirse iste idare edicez :) col sagol atlin asil ben seni yerim buarada ayaklarim 36 :)

      Delete
  4. ikinizin de bakış açısına hayranım ben, eyfellileri ayrı, senli fotoları ayrı biyendim ben ^.^
    ve hep söylüyorum, toplu saç da salık saç da bambaşka güzel oluyo sende, e tabi malzemenin güzel olmasının da bunda etkisi büyük <33
    zımba deme banaaaaaa :p

    ReplyDelete
  5. Eyfel fotolarina bayildim, ve de ayakkabilarina, tam benlikmis renkler, nasil kacirmisim : ( Pantalonunu da cok begendim, zimba detaylarini da. Kot gomlek de super klasik dokunus olmus, bu aralar kot gomleklerimi giyiyorum renk renk : ) Bugun ben de zimbali bir kemer aldim dayanamayip( kiyafetlerimin hicbirinde zimba yok diye biliyorum, ama ayakkabi ve canta da var, ha bir de bileklik de )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mutlaka arastirsam didiklesem benimde vardir diye dusunuyorum ama kiyafetlerimde yoktu sanirim:)) cok tesekkur ederim bebegim optum cok cok <333

      Delete
  6. fotoğraflar yine muhteşem. Paris arka plan olunca ayrı bir muhteşem, sen böyle stylish olunca daha başka bir muhteşem :)

    ReplyDelete
  7. Ne guzel Eyfel fotolari :) Ozlemen cok normal elinde bu kadar keyifli kare varken.. :) Pantalonun cok cici.. Onu ben de cok sevdim bu sezon..Zarif bir zimba detayi..Bu arada ne kadar cok olmasi ve artik oggg dememiz konusunda da haklisin.. Herkes yapmasin en azindan da bezmeyelim :)))

    ReplyDelete
  8. benım bacak boyu uzun arkdasım ne de guzel kombın yapmıssın yıne en sevdıgım sey yuksek ben pantolon ve gobekten baglanan gomlek ve neon renklerdekı ayakkbaı daha ne ısterım kı ha bırde zımba detayıda gozardı etmemıssın :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. benim hem kıskanıp o beslediği kıskançlığı sevgiye dönüştürebilen arkadaşım neden whatsaplamıyosun beni heaaa :D Şaka bi yana sağol bebeğim öptüm seni aşkım ha bide özledim en çokundan

      Delete
  9. zımba trendini seviyorum ama sanırım henüz birşey almadım. Bir de peplum bir üst trende karşı koyduklarımdan sanırım.(etek ve elbiselerine lafım yok.
    Üst üstte yaptığın çekime bayıldımmmm Ezgi şahane bir görüntü ortaya çıkmış.

    Zara'da bu pantolonu görmüştüm ve inan aklıma bu türlü bir kombin yapmak gelmezdi. Farklı parçaları biraraa kullanmışsın ve çok hoş bir kombin ortaya çıkmış. Denim gömleğini kıvırmakta ayrı bir hava katmış.
    Buarada ben senin her türlü gezi fotoğraflarına bayılıyorum. Hepsini yayınla mahrum bırakma :)

    ReplyDelete
  10. tres jolie ;)

    http://iconicmouse.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Bu sezon bence de son sezonunu yaşamalı bu zımbalar :)

    ReplyDelete
  12. cok guzel tasimissin gercekten harika gorunuyorsun:) paris goruntuleri ise masal gibii..

    http://www.ecemakar.com/

    ReplyDelete
  13. o kadar güzelsin ki fotograflarina outfitlerine bayiliyorummmmmm !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bebek cok tesekkur ederim bende senin outfitlerini cok seviyorum en kisa zamanda blogundayimm :))

      Delete
  14. wow you look so amazing,love this blog,follow you,hope you can follow me :D

    ReplyDelete
  15. Harika fotoğraflar ve sen. Pantalon çok yakışmış Ezgi'cim ama neden bu kadar ciddisin, tanımasam seni böyle ciddi bir insan sanıcam. Halbuki gülmek sana çok yakışıyoooooo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tatliiim cok tesekkur ederim ama suratimin ifadesi sanirim sabah saat kacta uyandigima gore degisiyor:) cok erken uyanmistim pek gulemedim halbuki bende cok severim gulmeyi :))

      Delete
  16. :) Paris'i mi pantolonu mu yoksa ayakkabıları mı beğensem bilemedim. Hepsi birbirinden güzel olmuş. O yüzden bu postu favorim seçiyorum. :)

    madambfashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. pantolon ne kadar güzel olmuş öyle..vücudunuz cok düzgün..başkasına bu kadar yakışmazdı sanırım :) ayakkabılar ise tam bir şukela :)

    ReplyDelete
  18. Merhaba^^ Blogunu Ankara'da hangi bloglar var acaba diye bakarken keşfettim ve iyi ki de bulmuşum :)

    Çok güzel fotoğrafların ve kombinlerin var.. Bundan sonra kesinlikle takip edeceğim seni :)
    Birde mail attım sana, umarım maile cevabın olumlu olur :)

    ReplyDelete
  19. Paris'in en güzel yerlerini senin postlarınla gezdim sanırım :) şarap kadehleri arasından Eiffel ancak bu kadar romantik, eşsiz gözükebilirdi. Paris'e en çok sepia yakışıyor, bu karelerden aldığım tatta da bu var.
    Zımbadan ööö geldi ben de mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum artık ama bu pantolondakiler zımba gibi bile durmuyor daha farklı bir aksesuar süsleme gibi ya da sen giyince ondan bile öö gelmiyor bebeğim :p öpüyorum çoook :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kizlar cok tesekkur ederim cok utandim bide coookkk opuyorum sizi<333333...

      Delete
  20. Harikasin ! hepsine bayildim.Ozellikle ayakkabilarin harika ! cook optum canim :)

    ReplyDelete
  21. paris gibisi var mı... fotoğrafları görünce anladım ki çoook özlemişim.. Bu arada kombinin çok şık.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok teşşekür ederim bende sürekli özlüyorum <333

      Delete