Monday, March 19, 2012

One full day in NYC

Hava guzelse siradan bir pazar gunu New York'ta ne yapilir derseniz ben biraz galerileri gezer, biraz magazalara bakinir sonra da dergimi, kitabimi, yiyecek icecegimi, muzigimi alip bir Central Park klisesi yapardim derdim ki dun iste aynen oyle gunlerden biriydi. Hava cok guzeldi once 39. sokak 9. ve 10. caddeler arasindaki bita pazarinda dolastik, daha sonra da Whitney Muzesinde de bir Bienal vardi ki gorulmeye degerdi. Ordan cikip Madison'da biraz gezinip ne yesek derken Shake Shack'a gitmeye karar verdik ki oda ayri bir NY klisesidir. Buraya gelip Shake Burger yemeden doneyim falan demeyin birde ev yapimi limonata isteyin mutlaka. Bu yediklerimizi eritmek gerek diyerekten Central Park'a gidip biraz yuruyus yapalim dedik. Yuruyus bitti ama gun bitmedi tabii ben Ny'ta gunu Soho'ya ugramadan bitirmem mutlaka magazalara bakinilicak ufak tefek te olsa biseyler alinacak. Neyse artik Soho'da gunu bitirdik, Standart Hotel'de geceye basladik. Hemen orada guzel kapali bir bahce goreceksiniz iceriden kalabalik insan sesleri gelicek soyle bir kafanizi iceriye uzatacaksiniz ve Biergarten' e girmeden edemeyeceksiniz ve ickinizi alip sira sira dizili masalardan birine oturunca aslinda ortamin Asmali'ya ne kadar benzedigini hissedip turist modunuzdan kurtulacaksiniz. Iste size NY'ta kocaaa bir gun. Simdi izninizle pilimi pirtimi toplayip South Beach'e dogru yol alayim malum uzun bir gun gecirdim, gunesle ve denizle randevuma gecikmemem lazim ! Yarin Miami'den ilk postumu yapiyor olacagim, takipte kalin ! 

If you ask what would you do in sunny sunday in NYC, I would probably say ; visiting some galleries, a little bit window shopping and then grab my magazines, book, music and some snacks and enjoy with sun in Central Park that yesterday was one of those days. Weather was wonderful first we went to flea market in 39.street btw 9.th and 10. ave. , then we visited the spectacular Bienal in Whitney Museum. After then while wandering around Madison Ave. we realized we were starving and decided to eat at Shake Shack. This place is one of the must eat places. So if you come to NYC one day don't leave without trying Shake Burger and home made lemonade ! To burn all those calories, we went and walked around Central Park. Then as a ritual for me before end the day going Soho and shopping little bit. So we did so ! After end the day we went to Standart Hotel to start the night. 
when you arrive there you will se big indoor place and also you will hear the voices. It's the voice of crowd and liveliness ! So don't wait to enter to Biergarten ! Here is a long and full day in NYC. Now if you don't mind I want to grab my everything and go to South Beach. As you all know it was long day for me so I don't want to miss my date with sun and sea ! Tomorrow I ll be writing from Miami so stay tuned ! 



















OUTFIT

Koton coat / mont
Zara t-shirt
Diesel jean
Topshop loafers
Chanel bag 

Photos by JB

3 comments:

  1. Love the photos and you outfit! X

    Love,
    Zizi: www.zizistyling.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. işte şu ilk fotograftaki olay var ya o benim yurtdışına çıkma sebebim olacak burada böyle bit pazarları ya da garage sale tarzı şeyler hiç olmuyo ryada gerçekten bit gibi pis şeyler satılıyor =(( off off çok dertliyim bu knuda =/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hic icin gitmesin canim bende pek bisey bulamadim zaten.. Boyle yerlere gittiginde bol bol vaktinin olmasi, heryeri didik didik kurcalaman gerekiyor benim de pek vaktim olmadi :)

      Delete