Thursday, November 1, 2012

It's Friday !


Bayram boyunca bir turlu yayinlayamadigim fotograflarimi yayinlama zamanidir simdi. Yogun  bir yolculuk ve valiz toprlayip yerlestirme maratonundan sonra ilk kez bilgisayarimi elime alabiliyorum. Ayrica bu haftasonunun cok farkli bir onemi var cunku sevgilimle gecirecegim 3 guzel Istanbul gunu beni bekliyor. Gormek istedigim okadar cok sevdigim insan var ki, ama bir yandan da 1 aydir gormedigim sevgilim... Nasil yaparim bu yogun programa nasil onlari da dahil ederim bilmiyorum. Simdiden bir gunumuzu cok istedigim tasarim bienaline ve etkinliklerine ayirdik. Eger kimseyi arayamazsam da herkesin simdiden beni affetmesini istiyorum bir kac hafta sonra tekrar gelecegim ve bu kez bir gunumu gormek istedigim herkese ayiracagim. Yine de yetmeyecek ama bakacagiz artik.... Neyse kacmam lazim bienal beni bekliyor, cok heyecanliyim.  
Hepinize mutlu bir haftasonu diliyorum <3 

Yes, now it's time to share pics I couldn't during holiday. After a busy luggage and vacation marathon , this is the first time I use my computer literally. Also, this weekend have a special importance because there are 3 wonderful days in Istanbul I'm gonna spend with my boyfriend. I have so many friends I want to see that I don't know how I'm gonna schedule everything. Bun on the other side I have just 3 days with my boyfriend that I haven't seen him for a month... We already filled today with design biennial and its events. So, if I cannot call or let anybody, please forgive me from now on. But good news is I'm going to be here after next couple of weeks so I'll leave one day to my dear friends that I want to see sooo much. I know it won't be enough but we'll see. Ok biennial is waiting for me so excited ! Have a wonderful weekend to all <3





Zara jacket & booties / Forever21 top / Mango leather skirt

Pics by my lovely redhead BÇ 







46 comments:

  1. Kurumuş yapraklar ile tam bir sonbahar çekimi. Deri etek ve kamuflaj ikilisi birbirine çok yakışıyor bence fakat bluzunun romantik tarzı ile oluşturdukları tezat çok hoş görünüyor.

    ReplyDelete
  2. tanecik ! cok tatlisin.. simdi aldim cevabimi.. derim ki sen bizi araya sikistirma.. Sevgiline doy ! zaten 3 gun.. Yillarca sevgili pesinden suruklenmis bir asik olarak seni cok iyi anliyorum.. Operim guzel fistigim.. Ama bir sonraki gelisine buyuk bir masa kahvalti isterim haberin olsun :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ben geldim seni optum bile kadinimmm ama o kahvalti masasina hicte hayir dememm alpicoma opucukler en sulusundan sanada en guzelinden muuaaahhhh<3333

      Delete
  3. Çok güzel görünüyorsun her zaman ki gibi canım ;)

    ReplyDelete
  4. aa ne guzel hosgeldin guzellikler getirdin istanbula desene :) yine herseyi cok guzel yakistirmissin kendine canim, istanbulda bol keyifler sana :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esra cok tesekkur ederim gercekten cok guzeldi hic donmek istemedim :))

      Delete
  5. Çok şık olmuş. Bacakların güzelliği ortaya çıkmış :)

    ReplyDelete
  6. Deri eteklere bayılıyorum!

    ReplyDelete
  7. Bootlar cok guzel onu belirteyim. 3. resimde derin hulyalara dalmis gordum seni. Shadoweyes in yorumlarinada katilmak elde degil.

    xxx

    www.thetrendreportuk.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. wooow bayıldım bu görüntüye!

    hersey harika ,süpper :)

    ReplyDelete
  9. yine ne güzelsin sen kız cocugu <333 bootielerin de heeeey melabaaaa diye kaş göz yapıyo bana ordan ^.^ buarada gözünaydın, sevdicegine kavuştun:) tadını cıkarın her saniyenin <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minikkusummm cok tesekkurlerrr <333 kavustum ve kaybettim en kisa zamanda tekrar beraber olmak uzere demek geldi icimden muahhhh<333

      Delete
  10. çoook güzel :) içindeki romantik üstle kamuflaj ceketi birlikte giymen çok iyi !!

    http://lifetoastylized.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. kombin guzel, denge guzel, yer guzel, kiyafetler tek tek de guzel, e kiz da guzel, daha ne olsun Ezgii (hopp hemen yanlis duzeltildii! sorry:)) cok guzelsin her zamanki gibi, umarim guzel ve dolu dolu sevdiklerinle gecirecegin bi 3 gun olur:) opuyorum!

    ecemakar.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ecem tatlim cok tesekkur ederim gercekten cok guzeldi<333

      Delete
  12. çok beğendim herşeyini bu kombinin, hatta bayıldım!! <333
    mekanın güzelliğine ise hiç birşey diyemiyorum, şiir gibi olmuş bu post tatlım :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkur ederim Ahsencigim o senin guzelligin tatlim <333

      Delete
  13. deri etek + army ceket= harika bir kombin!stilin gercekten cok guzel ve cok ozel <3 bayildim bloguna!Yeni takipcinim :) umarim sende bloguma bir goz atarsin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkurleerrr <3 ne demek bakmakk bayildim blogunada tarzina da en kisa zamanda yorumlarla donatacagim o guzel blogunu<3333

      Delete
  14. Umarim harika bir haftasonu olmustur sevgilinle ve arada guzel blogger bulusmalari da yapmissindir : ) Mini etegin cok yakismis, asker gomleginle de cok guzel kombinlemissin. Istanbul postunu bekliyorum bu durumda : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aylin'ciğim çok teşekkürler gerçekten harika bir hafta sonu oldu benim için ve mükkemmel ötesi bloggerlarla da buluşma şansı yakalamış oldum. İstanbul postları yakında ve artık darısı seninle olacak buluşmalarımıza :)

      Delete
  15. kuzum benım oncleıkle sen geldın ben gıttımden oturu cok ozur dılerım ıs beklemez :) nıhahah bak ne guzel bır suru mukemmel arkdasımla bulustun jean ıle hasret gıderdın bır daha kı gelısını ıple ckeıyoruz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekmek parası naapalım cero :p birdahaki buluşmamız fena olucak söliim çok özledim çünkü <3333

      Delete
  16. kombinine aşık oldummmmm <3

    allahim ne güzelsin yeaa sen ve dolma parmakların :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah dolma parmaklarım ve üzerindeki kıllar seni bekliyor bidahaki sefere bebekk <333

      Delete
  17. sen ne guzelsın oyle masallah dıyorum kombının ve manzara harıka..kocaman alkışşşşşşşşşş :)

    ReplyDelete
  18. Heyy ben bunu nasıl kacırmısım! :) Senin o kara gozlerini yerlerrrrr! Guzel insan ne giysen yakısıyor gercekten ama taşlar, deri ve camouflage karısımıa cok guzel bi ornek olmus, mikemmel! :)

    :***

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çideeeemmmmm çok teşekkürler bebeğim öptüm kocaman muaah<333

      Delete
  19. Güzellik, sarı sonbahar yaprakları içerisinde harika bir çekim olmuş! :) floral desen, kamuflaj ve derinin farklı doku ve tarzlarının birlikteliği senin kusursuz taşıyışınla yurtdışında rastlayabileceğimi tarzda street sytle kareleri çıkarmış ortaya. Bu kombinde en çok etkilediğim killer parça da ayakkabıların oldu bebeğim, çok cool ve stylish’ler! :))

    ReplyDelete
  20. saatinizin markasını ögrenebilirmiyim rica etsem

    ReplyDelete
  21. Ezgiii ben bu postu nasıl kaçırmışım ya! Taş gibisin nokta

    ReplyDelete