Friday, July 5, 2013

Graduation

Even sonunda gelebildim. Sanirim hic bukadar ara vermemistim ama hem ruhen hem de bedenen bu araya o okadar cok ihtiyacim oldugunu farketmisim ki. Bilgisayari elime aldigimda klavyeme alismak biraz zaman aldi diyebilirim. Yoklugum sirasinda kardeslerimle ve ailemle doyasiya vakit gecirdim, valiz yerlestirip, bosalttim geriye kalan vakitlerde ise bol kitap okuyup denizin kumun gunesin tadini cikarttim tabi birde bildiginiz gibi araya 4 gunluk bir Paris gezisi de girmedi degil ( o konuyu bir sonraki postta paylasacagim). Ama su son bir hafta adeta film gibiydi. 7 gune bir nisan ( benim nisanim), bir mezuniyet (benim mezuniyetim ), bir dugun ( cocukluk arkadasim evlendi) ve son olarak ise bir cenaze (endiselenmeyin yakinlarimdan biri degil) sigdirmayi basarn ben kendimi adeta bir Kusturica filminde hissettigim bir haftadan yeni yeni cikiyorum. Neyse daha fazla icinizi skmadan mezuniyetleriyle kendinden cok soz ettiren ODTU ile bir kez daha guru duydum  ve bu torenlerin en onemlilerinden birinde bulunarak bu ayricaliga sahip oldugum icin cok mutluyum. Izninizle sizlerle paylasmak istiyorum.
Son olarak lutfen kimse kirilmasin ama ODTU'lu olmak ayricaliktir !

Here I'm. I guess I've never leave here alone that much so far. But I believe I really deserve and need it. While I'm away from blogsphere, I was busy preparing and empty my bags, spending time with my family and rest of the time enjoying on the beach by reading book. I don't even talk about four-day Paris trip (it's another post's topic). But this week was like a Kusturica film; one engagement(mine), one graduation(mine), one wedding(my childhood friend) and one funeral (don't worry not from close family). Anyway, I'm not here to make you exhausted. On the contrary I'm here to show you what a privilege graduating from METU. Every year it's graduation ceremony is so special but this year was even more special and I'm so happy being on this special ceremony. 
Lastly; Being a student of METU is privilege !














My mum's dress / Tory Burch ballets 



22 comments:

  1. harika kareler :)

    ve tekrar tebrikler <3

    ReplyDelete
  2. Çok çok çok tebrik ederim:)Tüm güzellikler seninle birlikte olmuş ne güzel:)Hayatın boyunca da hep seninle olsunlar:)

    ReplyDelete
  3. Yeni hayatında mutluluk -lar ! :)

    ReplyDelete
  4. tebrikler :) pankartlar çok zekice hazırlanmış, her sene bekliyoruz Odtü'den neler gelecek diye:)

    ReplyDelete
  5. Tebrik ederimmmm :) Yalnız pankartlar çok yaratıcı...

    ReplyDelete
  6. hosgeldınnn canımmmm..tebrık ederımmm senıııı...gorsunler bu ulkenın unıversıte mezunlarını bayıldım sızın torene ben..sevgıler

    ReplyDelete
  7. Canim bebegim ! Ne gururlu bir mezuniyet ve sen de bu guzelligin bir parcasisin.. Harika bir yasam seni bekliyor.. basarilar... basarilar.. daha cok basarilar... Herseyin iyisine layiksin Ezgi ! Cidden oyle.. seni seviyorum.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lütfiye'mmmm çok teşekkür ederim gel bi sarılcam sana :) aynı güzelliklere sen de layıksın ve bence zaten her şey ortada her şeyden önemlisi sağlıklı huzurlu ve aşk dolu bir aile kurmuşsun dünyanın en güzel hediyesine sahipsin ve inşallah ömür boyu bu güzellikler seninle olur. Bende seni seviyorum öpüyorum çok o et yumağı sarı kafayı da seni de :)))

      Delete
  8. ODTU'lu olmak gercekten ayrıca bir gurur olmalı, ozellikle bu sene mezun olmak bu manzarada yer almak bir parcası olmak daha da gurur verici olmalı.. Sana hep basarılı ve mutlu olacagın bir hayat diliyorum Ezgicim, opuyorum!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok çok teşekkür ederim tatlım ve aynı dilekler senin içinde geçerli güzellik :*

      Delete
  9. Canim bu nasil guzel bir mezuniyettir, icinde olmak harika olmali. Gazeteden resimlere bakmistim ama seni icinde gorerek etkisi daha fazla oldu, duygulandim yine. Harika bir genclik geliyor : ) Sana harika bir kariyer diliyorum canim : )

    ReplyDelete
  10. Tebrikler. bu yılki mezunuyet töreninin fotoğraflarını görünce, keşke 11 yıl önce değil de bu yıl yürüseydim stadda, yeni mezun olsaydım dedim hep. Sevgiler...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkurler!! Sanirim benimde bir yil okulu uzattigima degdi bu mezuniyet toreni :))

      Delete
  11. Öncelikle geç olacak ama yine de tebrikler :)) Ben o koşuşturmacayı o kadar iyi biliyorum ki! Ben de geçen sene nişanlandıktan bir gün sonra mezuniyet törenindeydim aynen o durduğun noktada :) Güzel telaşlar bunlar :)
    Bu arada blogunu yeni keşfettim. Zaten Odtü'yü görünce bi gözlerim doldu :)) Katılıyorum Odtü'lü olmak bir ayrıcalıktır ;) Hele Odtü'lü bloggerları görünc daha mutlu oluyorum :)

    Sevgiler,


    No: Bu arada beklerim ;) beauthingsforme.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkur ederim en kisa zamanda blogundayim sevgiler :)

      Delete