Tuesday, April 9, 2013

Spring in Istanbul

Sanirim verdigim arayi biraz abarttim ve bence bu konuya "ogrenci olmanin dayanilmaz hafifligi veya agirligi" diyerekten bir son verip, guzel Istanbul'umla sizleri basbasa birakmanin tam vakti diyorum. Bahar geliyor, okul bitiyor ve ben hedeflerime biraz daha yaklastikca daha mutlu bir insan oluyorum. Ve tabi ki eger hedefleriniz varsa bu hedefler beraberinde ciddi bir calismayi gerektiriyor ve ben suanda tam da o ciddi calisma evresindeyim, vakit buldukca da buralardayim veya ailemle ve arkadaslarimla oldugum her hangi bir yerde baharin tadini cikartiyorum. Sanirim bu kisa aranin sebebi simdi daha iyi anlasildi. Hepinize mutlu bir bahar diliyorum !

I guess I exaggerate this break but anyway let's call it as " the unbearable lightness or dullness of being student". I think it's time to have a little walk on Istanbul streets. But before I'd like to mention that spring is here, school is almost end and I'm getting closer to my goals by the day so which makes me a happier person. But as you know if you have goals with which bring lots of responsibilities , that means you have a lot to do. So, I'm exactly at that point. Trying hard. So I think everything is clear now bait this little break. But I'll be here when I find time or  I'll be enjoying spring in somewhere with my family and friends. So, wish you the same, a happy spring ! 


Who can say no to this view as soon as wake up 

 Then, morning surprise a box of macaron. Ok, not a big fan of Laduree but as a person crazy about small boxes, I can't say no to this beautiful green one :)

C'est JB ! 

Turkey's historical background imprintings over x-ray by Hale Tenger is one of the exhibitions must be seen in Arter . 

Too old school but one of the classics of Istiklal Street. 

Then we found ourselves in Istanbul Modern to see Past and Future exhibition.

Now we are ready for the nice dinner in Kalpazankaya Restaurant in Burgazada. 

But I should say for those who want to go to the restaurant as you see they have amazing view but not good service. So it's better to go and just have drink on sunset. 




Zara turtleneck / Koton pants / Ray-Ban sunnies / Chanel ballerinas







32 comments:

  1. kuzum benim özlettin orası net,geldin ve biz görüşemedik malum sebeplerden dolayı neyse zaten bızde parıs'e geliriz o ara göreceğim seni inanıyorum.Annenin kebapları vs derken unuttun tabi blogu ...yoklugun cok bellı oluyor senı seven sebelek arkadasın

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bende ozledim cok . Valla vizeler oncesi ihtiyacim varmis. Ya pariste gorussek ne iyi olur ne guzel olur :) hadi gelin gidelim ozaman <333

      Delete
  2. niye geldin niye haber vermedin cabuk git :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gelmemle gitmem bir olsu bide sevgilimi cok ozlemistim kizma bana :/ Cok opuyorum seni <333

      Delete
  3. ne keyifli ne güzel bir bloğun var ve ben seni neden bu kadar geç buldum öyle : )
    çok güzel kareler yakalamışsın bayıldım!

    ReplyDelete
  4. çok güzel bir post olmuş,harika fotoğraflar


    htpp://yagmuryucel.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. sevgiliyle kavuşulmuş, aileyle uzunca vakit geçirilip antep yemeklerinin dibine de vurulmuş, istanbul bile arada fethedilmiş! daha ne olsun! yaşasın böyle ögrencilik hayatı, sonsuza kadar ögrenci kalmak isterdim ^.^
    ha bide pantolonunu sevdim, çıkar onu bebeyim, hadi gel bize gidelim :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bence soylediklerini bir kere daha dusun bebegim :D Sinav zamanlari yasadigim stres baska hic bir seyde yok ozelliklede son sinif ogrencisi olmak ooff ooff :? <333

      Delete
  6. Canim benim.. ozlendin evet ama hedeflerine yaklasmak icin son virajda oldugun dusunulurse gayet haklisin. Ben sahsen ozlemeye raziyim.. :) Istanbul'un yine sahane keyfini cikarttin.. Nefis anlar JB ile gecmis guzel gunler.. Bayiliyorum senin objektifine de sana da ! Hem sevenler boyle keyifli anlar paylasinca da daha mutlu oluyorum.. gel opiiim :)

    ReplyDelete
  7. Herşey çok şahane, daha da şahane olacak inşallah Ezgican'ımmm <333

    ReplyDelete
  8. hedeflerine dahada yaklasmana sevindim canim ! baharda ayri keyifli oluyor her yer sizde ne guzel tadini cikarmissiniz sevgiliyle :) yine harika kareler!

    ReplyDelete
  9. ya şu kalpazan kaya restaurantı çok duyar oldum manzara harika duruyor gerçekten. Hoşgelmişsin burada cnm, güzel bir şehir turu yapılmış belli :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Canim restaurant manzarasi enfes ama ben boyle berbat bir servis ve musteri anlayisi gormedim. Sanirim manzaraya guveniyorlar ama beni cok sinir etmislerdi. Cok operim seni <333

      Delete
  10. Hedef ve insanustu calisma evresi. Tam da o iste! Kolay gele bize Ezgi Kiz;)
    Ne guzel keyif cikariyorsun Istanbul'da. Ustelik sevgiliyle, ustelik turist kivaminda. Istanbul'u gun boyu tepiklemek, orada burada tost yemek, eglenceli duvar yazilari bulmak istegimi fena halde korukledin!

    ReplyDelete
  11. ayy selam! ne hoş bir blog demekten kendimi alamadım. fotolar harika,kombinin de öyle! pantolonuna ve babetlerine bayıldım.
    Sevgiler
    http://www.sinemspinkdiary.com/

    ReplyDelete
  12. Ezgicim, ben de senin gibi bu aralar yetisemiyorum, is guc seyahatler derken. Sinavlarinda basarilar : ) Gelelim guzel resimlerine, IG de gorsem de burada buyuk olarak gormek ve altindaki notlari okumak cok hos oldu. Oteldeki manzaraniz harikaymis, bu gidisimde ugramayi cok istiyorum bu otele, ve genel olarak Karakoy kesfi yapmak istiyorum : ) Istanbula geliyorsan nisan sonu mayis basi haber ver goruselim kesin. Cooook optum : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisan sonu mayis basi Paris'te olucam tatlim asil sen gelirsen buralara haber ver :) Cok tesekkur ederim ayrica da guzel yorumun icin <333

      Delete
  13. Ne güzel bir blog keşfettim böyle!! Hemen takibe alıyorum :) Bna da bklerimm!! :)

    Bu arada blogumda MOSCHINO LOVE çanta hediye çekilişi var, herkesi bekliyorum! Sevgiler :)

    http://lunaparkqueen.blogspot.com/2013/04/give-away-love-moschino-cuzdan.html

    ReplyDelete
  14. Otelin manzarası, sarı fonlu foto kalp ben.
    Pıtırcık seni!! :)

    ReplyDelete
  15. istanbul sana aşığım :) fotoğraflarınla daha bir aşık oldum

    ReplyDelete