Tuesday, March 5, 2013

Saturday Breakfast

Ben skildim gezi postlarindan siz skilmadiniz mi ? Ne giydim postlari yapmayi ozledim o yuzden biraz ara Marsilya ve Paris postlarina. Daha dogrusu bu post gercek hayata donusun hatirina olsun. Minikkus Asiye ile artik klasiklesen cumartesi kahvaltilarimizdan (brunch degil :)  birinde yine bir araya geldik ve iste bu kez post yapmayi becerebildik.
Hepinize harika bir hafta diliyorum !

I got bored of travel posts, what about you ? I miss outfit posts so let's give a short break to upcoming Marseille and Paris posts. And let's say this post is for the sake of turning back real life. We were together with Minikkus Asiye in one of our classical saturday breakfast (not brunch :) and this time we were able to take some pictures.
Wish you a wonderful week !














 Here we are :) 


Twist jacket / COS top and necklace / Zara leggings / Chanel flats / Balenciaga purse 

Again special thanks to Asiye for these pics <3



FACEBOOK         TWITTER       INSTAGRAM























39 comments:

  1. ÇOK GÜZEL GÖZÜKÜYORSUNUZZZ:)

    ReplyDelete
  2. heheehhh ne kadan da güzel olmuş bu post <3 malzeme güzel olunca güzel kareler cıkması kaçınılmazdı zaten:)
    ayrıca miden minnak olmasa kocaman brunch da yapardık ki bence, biliyosun benim midem çok müsait:P
    bide taytını, cırpı bacaklarını, çamurdan topraktan sakındıgın papilerini severim <3

    ReplyDelete
  3. Saçlarının bi de o çırpı bacaklarının hastasıyım Ezgii:)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gerisi yalan diyorsun yani hehe :))) Cok tesekkur ederim bebegim bende senin o sirin gobeginin hastasiyim bikac yila kadar aynisindan istiyorum o kadar yani :D

      Delete
  4. cok findik degil misin peki! cok ozledim <3 bir de o basini merdivenlere yaslayip da verdigin pozlari yerimmmmm :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bende seni ozledim tatlim nisanda kisa bir Istanbul olacak sevgiliden vakit bulabilirsem hepinizle yeniden gorusmek istiyorum <3

      Delete
  5. Renk uyumun saçın yüzün gülüşün ve minikkuşun enerjisi muhteşemsiniiiz :))))))))

    ReplyDelete
  6. Nasil guzelsin! renk uyumunla deri tayti kahvalti icin yumusatisinla ve harika Chanel babetlerinle muthis gorunuyosun bebegim:) Cok opuyorum!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aslinda biraz post yapicaz diye boyle giyindim yoksa pijamalarimla bile cikabilirdim :p Cok tesekkur ederim tatlim <333

      Delete
  7. Tayt çok mu çok yakışmış , çok beğendim <3 fotoğraflar da harika !

    http://lifetoastylized.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. minikkustan sonra bekliyordum merakla. minnukkus fotoğrfacılıgını konusturmus gen. merdivendeki ters fotoğrafla cok guzel. hem açısı hem de sizin eğlendiğiniz her halinizden belli:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gercekten hem usuduk hem eglendik diyebiliriz cok tesekkur ederim canim benim operim cok <333

      Delete
  9. Ezgicim harika bir cekim olmus, Asiye nin ellerine gozune saglik, sen de model olarak supersin tabiki, ve de stilinle : ) Camel Black uyumunu harika orneklemissin, babetler yine mis, saclar daha da mis, ipek fularin onlar senin. Merdivenlerde yattigin resimlere bayildim ve sana gulmek cooook yakisiyor. O kahvaltida ben de olmak isterdim bu arada : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkur ederim Aylin'cigim <3 Evet o kahvaltida sende olmaliydin kesinlikle ne kadar eglenirdik kim bilir ama biliyorum ki bir gun kahvaltilar aksam yemekleri yiyecegiz ve ben o ani iple cekiyorum <333

      Delete
  10. Çok doğalsın, çok şıksın. Az önce minik kusun da postunu okudum. Ne şekersiniz siz öyle :)

    ReplyDelete
  11. yahuu ! bu kadar gec baktigim icin kendimi asmak istiyorum ! Ne sahane bir kadinsiniz ikinizde... Nefiss karelerde Ezgi guzelim.. Nefisss pozlarda... O yukaridan cekilmis merdiven pozlarini buyutup cerceveletmeli ve sevdicegine hediye etmelisin ! Hemen :))) Ayrica cok siksiniz hanimefendi ve ayni zamanda fazlasi ile zarif ! Ikinizi de oper o klasiklesen kahvaltilariniza katilmak icin suan yaniniza isinlanabilirim...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh cok sagol bitanem ama sevdicegim kibirlidir fotograf konusunda kendi cekmediyse kolay kolay heh ne guzel olmus demez :D Ama cerceveletip Alpicoloma hediye edip ergenliginde ortalikta hava atmasini saglayabilirim hahah :D Umarim birgun yakisikli oglun ve seni alip bir kahvalti yapabilme sansini yakalariz :) Tabi ben Alpicoloyu yemekten onumdeki tabaga vakit ayirabilirsem :D

      Delete
  12. merhabaaa,
    blogunuzda o kadar çok vakit geçirdim ki, saç renginizle ilgili soruyu hangi posta yazdım naptım nettim bilemiyorum :)saçınızın güneşte parlayan o tatlı kızıllığa mı desem kahverengiliğine mi desem aşık oldum! iki gündür kuaför aşındırıyorum fotoğraflarınızı göstererek bu ne renk diye, kimi kızıl kahve dedi, kimi kestane kızıl, vs. vs. nedense benim içime sinmedi hiç biri, daha güzel, daha tatlı, daha yumuşak duruyo saçlarınız. rengini söyler misiniz :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkur ederim :) Bir onceki yoruma verdigim cevap gibi saclarim kendi dogal rengi oldugu icin malesef tam olarak ne renk bilemiyorum keske yarimci olabilseydim.
      Sevgiler

      Delete
    2. uuu bu çok daha güzel, teşekkür ederim yne de cevabınız için :)

      Delete
  13. gezi postlarından asla sıkılmam ama seni anlıyorum :) aynısı zaman zaman bana da oluyor.
    Asiye postun sürprizi olmuş :) peplumun üzerine taktıgın plexi kolye harika canım. her zmn ki gibi sade ama göz doldurucu bir kombin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkur ederim tatlim gezi postlariyla geri donecegim :) Operim <3

      Delete
  14. merhaba blogunuzu çok severek takip ediyorum. :) bir şey soracaktım, bacak boyunuz ne kadar da uzun. acaba fiziğinizin ince olmasından mı kaynaklanıyor yoksa boyunuz çok mu uzun? (zayıflamaya çalışan orta boylu bir insan olarak soruyorum. :) )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merhaba oncelikle tesekkur ederim. Aslinda boyum 1.65 civrinda yani uzun denilemez ama bacak ve kol boyum cocuklugumdan beri uzundu tabi birazda ince olunca legging veya sort giydigimde daha belirgin oluyor bu uzunluk.

      Delete
  15. Ne kadarda enerji dolu bir post bu boyle, iki tatli blogger bir araya gelirse baska birsey beklenenez zaten. Deri tayt harika durmus ve kolye bluzun ile cok uyumlu duruyor.

    ReplyDelete
  16. Enerji dolusunuz ne güzel fotolar öyle <3

    http://lagrimas-de-amor.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Kuzum senin bu outfit pozlarını cok ozlemişim artık gel de birlikte biz de böle pozlar verelim suan cok zor kosullarda yazıyorum anladım sen onu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anladim ben anladimmm ya aricam seni bugunler yogunluktan arayamiyorum umarim everything is ok :D

      Delete
  18. Güzel prensesim benim, nasıl zarif ve durusun öyle! :) peplum bluz ve babetler en çok sana yakışıyor başka kimse giymesin :p gülünce gözlerinin içi de gülüyor bebeğim, o merdivende tersten çekilen kareyi çerçeveletesim var :) kolyelerimiz de kardeş, çok ilham verici kareler post da insana resmen mutluluk veriyor! :)

    ReplyDelete
  19. bu kombini çook sevdim ben : ) babetlerin ne ciciler :

    ReplyDelete