Tuesday, January 8, 2013

Happy 24 !

Tipki dun  oldugu gibi karli bir gune, biraz zorlu da olsa, dogmusum. Genelde uc bes dostum gece tam 00:00 olunca mesaj gonderir , sevgilim  arar ama asil dogum gunu benim icin annemin dunyanin neresinde olursak olalim saattleri denk getirip sabah dogdugum saatte arayip dogum hikayemi anlatmasiyla baslardi. Ama bu kez annemden once davranan dostlarim oldu cok  da ozel oldu saat gece yarisini gosterdiginde once kardesim'den farki olmayan Bilge'm cebinden cikolatisini cikartip bana kocaman sarildi tam sarilirken JB'nin arayip zavallimin Turkce birkac bisey demeye calismasi (megersem seni cok seviyorum demeye calisiyormus:) ayni anda iceriye elinde annesinin yaptigi leziz mi leziz kabak tatlisiyla iceriye dalan Ozlem'im ha birde beni son nokta olarak aglatmayi basaran "Dunyanin en guzel Ispanyol kizi mi dogmus" adli mailiyle Ceroomm... Goruldugu gibi 1 dakikada yasadigim mutlulugu keske kelimelerle ifade etmenin disinda baska bir sekilde gosterebilsem. Her ne kadar butun gunumu ders calisarak gecirsem de telefonumu susturmayan, dogum gunumu kutlayan butun arkadaslarima, bu muhtesem gunde yanimda olan herkese binlerce tesekkur ediyorum. Sayenizde kendimi hic yalniz hissetmedim, hissetmeyecegim de...  Iyi ki varsiniz, iyi ki dogmusum...

Boyle bir on yazidan sonra gelelim asil postumuza. Roma tatili de dogum gunu hediyelerimden biriydi yani anlayacaginiz hem yilbasi, hem de bir on dogumgunu seyehati oldu benim icin. Simdi Roma postlarina kaldigim yerden devam ediyorum. Bu kez pek fazla konusmayacagim zaten fotograflari gorunce nerede oldugumu hemencecik anlayacaksiniz. 

I was born in a snowy day just like yesterday. Generally when the time shows 00:00, couple of best friends send lovely texts, my boy friend calls but for me always my b.day starts with the phone call of my mum. Wherever we are, doesn't matter the time difference she calls me in the morning the time I born and starts to tell my severe birth story. But this time it was a bit different. Because my best friends were faster than my mum. When it came to midnight, Blige, who have no difference than my sister, take the chocolate bar out her pocket and gave me huuuugeee hug,  at the same time JB was calling me and celebrated my b.day in three different language, then Ozlem dip into my room with a pumpkin dessert cooked by her mum and the final point was the email of my Grace... It was emotional enough to make me cry. As you see everything happened in 1 min. So, it's impossible to tell my feelings by writing here, I wish I could... Even though I spent all my day studying for the final exams, I want to thank billion to everybody for celebrating my b.day and my friends who were with me... Thank to you that never let me feel alone and I will never.  

After this b.day intro, let's continue to talk about my last vacation. Rome was one of my birthday gift,  so it was both for new year and my birthday vacation. Anyway, this time there is no need to explain, because I'm sure you all will recognize at first sight these Roman masterpieces .









Vintage jumper / Zara jeans / DIY beanie / Chanel ballerinas and bag

Pictures by JB








37 comments:

  1. dogum gunun kutlu olsun bugun bnmde dogum gunumde aynı zamanda.. sevgiler.

    http://lagrimas-de-amor.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkurler ! Ozaman seninde dogum gunun kutlu olsun :)

      Delete
  2. Cool ve güzel kız çocuğu <3
    Doğum günün kutlu olsun, şahane ve çok eğlenceli bir yaş olsun!

    ReplyDelete
  3. Ne kadar guzel anlatmissin ben bile mutlu oldum! Dogum gunun kutlu olsun bebii nice mutlu moda ve ask dolu saglikli senelere. Her sene dogum gunune girisin bu seneki kadar guzel gecsin:) Cok opuyorum!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bebegim cok tesekkur ederim ne kadar guzel dilekler bunlar :)

      Delete
  4. yaa nasıl da güzel olmuşsun, mekana nasıl da yakışmışsın. mutlu bir yıl olsun. keyifli ve daha çok görüşebildiiimiz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Missimm pisssiiimm yerim seni aydi dilekleri bende diliyorum ikimiz icin <333

      Delete
  5. Canim benim ! O kadar ozelsin ki.. seni seviyorum be daima mutlu ve basarili oldugunu bilmek istiyorum.. :) Hep sahane haberler ver evet Cerooo'muzun dedigi gibi sen tam bir Ispanyol guzelisin.. Benim de Ezgi guzelim.. Roma postlarin bir sure bitmesin ! O kadar ozledim ki Roma'da olmayi sanata ve tarihe doymayi.. Dunyanin hic bir sehri beni onun kadar doyuramiyor nedense :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Canim yaa cok tesekkur ederim o kadar duygulandirdiniz ki beni, mesaj atmakla kalmayip aradigin icin ayrica cok tesekkur ederim. Icten , dogal kadiinnn <333 Roma postlari bende bir sure bitmesin istiyorum aslina bakilirsa merak etme zaten o kadar cok fotograf var ki biraz daha zaman alicak gibi :p Ben bile simdiden ozledim ama Roma her ne kadar acik hava muzesi gibi olsa da Siena nin yerini alacak bir sehir daha bulunamadi benim icin :)))

      Delete
  6. ya üstüne başına öldüm bittim! ( ilk fotografı gördüğüm an tepkim buydu,olduğu gibi yazdım :)) )

    çokkk ama çoooook yakışmış ezgi bayıldım <3

    ve tekrar nice nice mutlu yaslar . ve bu kadar seveninin, deger vereninin olması en önemli,en güzel hediye insana :)
    çook öptüüm <3

    ReplyDelete
  7. 1 dakika icinde yasanilan mutluluk bu kadar guzel ifade edilirdi, nice güzel yılların olsun hep o etrafındaki dostlarınla birlikte ve nice yenileri eklensin hayatına gun gectikce.
    Guzel surat fındık surat guzel saclı Ezgi seni oturup yiycem heralde ilk gordugum yerde masallah sana! :)) Nasıl bıdık bıdık olmus kıyafetlerin coook tatlı! O boncukları sen işlemiştin yanlıs hatırlamıosam bereye cok da guzel olmuslar. Chanel flatler de yerini bulmus Colosseo'ya adım atmıslar ooh mis! :) JB'nin ellerine saglık fotograflar her zamanki gibi muhtesem!
    Çiğdem <333

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ciideeem ya ben gormeden cok az insana isinirim sanirim sende onlardan birisin gormesemde duymasamda sen benim bebegimsin <333 Cok tesekkur ederim her bir guzel yorumun icin <333

      Delete
  8. bi ben bilememişim ve kaçırmışım galiba dogumgününü, hatta bu ara dogan kimsenin dogumgününü bilmemem nekadar ayıpmış halbüse:( geciken kutlamam icin özür dilerim bebişim, bunu zaten kutlamadan sayma, bu haftasonu sana bi kaffaltı borcum olsun, telafi ediyim hemen ^.^
    karda kıyamette dogmuşsun ama bence ankaranın cirkin sevimsiz sogugunu kırmışsın bebegim, nice mutlu yaşlara sevdiklerinle birlikte, seviyorum seni ve güzel saçlarını <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bebegim ben doluluk, yogunluk nedir bilirim ve o yuzden seni coook iyi anlarim bosa uzulme sen :)) Kahvalti fikrine ise bayilmadim degil cunku seni ozleyeli bayaa oluyor telefonunu bekliyorum bu aksam <333 coook opuyorum ve seviyorum ^_^

      Delete
  9. tekrar nice mutlu ve saglikli yaslar dilerim. su an bin tane isin arasinda baktigim icin dikkatli inceleyemedim ama Roma fotograflarini incelemek icin hafta sonu en guzel dakikalarimi ayiracagim. 2 sene once gitmistim ve ben de yuzlerce fotograf cekmistim. :)

    http://www.stylishtimes.net/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkur ederim canim bin tane isin icinde bile boyle guzel yorum biraktigin icin <333 Cok opuyorum :)

      Delete
  10. Happy Birthday! What great friends and family you have! What a great birthday present---the pictures are incredible!

    ReplyDelete
  11. Ezgicim, bu postunu cok gec gordum ben yav, gecen postunda sinavlar yuzunden en az bir hafta sonra yaparim demistin ben daha post yoktur diye gelmemistim, yorumlarini gorunce damladim hemen. Bu durumda sana cok gec bir Tanti Auguri yolluyorum, bu sene cok guzel girdin yeni yila ve yasina, her sene boyle olsun canim, guzel seyahatler, sicacik anlar, ozel cicilerle dolu : ) Ve bu kadar sevilmen, ozel hissettirilmen de en buyuk hediye bence : ) REsimlere tabiki bayildim, beren cok yakismis, bir resimde ne de guzel parlamis taslarindan biri. Saclarina hastayim, babetler Roma yi da gezmis ne guzel rahat rahat chic chic, asil masil ; ) ( Sen gel beni bir de pijamayla gor simdi, nasil asilim : ))) ) Bar taburesi resmini cok sevdim, sarmasikli bina onundekini de, ay aslinda senin icinde oldugun her resim guzel : ) 2013 un ilk ceyreginde gorusmek umidiyle canim : ) Dogumgunu cocugu kutlamalarinin devam ettigi bolca simartildigin bir haftasonu diliyorum : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe canim benim cok tesekkur ederim yazdigin her yorumu zevkle okuyorum oncelikle bunu belirtmek isterim ayrica eminim ki sen o lila pijamalarinla bile bir asalet ornegisin :D Cok opuyorum <3333

      Delete
  12. Mutlu yillaarrr!! Nice keyifli yaslarin olsun umarim. Roma postlarin cok keyifli ayrica... Bereni cok cok begendim

    ReplyDelete
  13. heyy guzel dogum gunu kiziiiii, dogum gunun kutlu olsun nice guzel yaslara.. sevdiklerinin jestleri gercekten cok hos.. insanin hayatinda boyle insanlarin yeri cok farkli oluyor. Roma fotograflarin her zaman ki gibi cream de la cream! tabure uzerindekini extra sevdim. bereni takip hem rahatimdan odun vermem hem de chanel babetlerimle sIkligimdan tarzina alkis yapiyorum sekerikoooo :)

    ReplyDelete
  14. Mutlu yıllar güzel bebeğim, senin o pamuk kalbinden geçen tüm dilekler gerçek olsun! :) Yeni yaşın yeni mutluluklar getirsin sana... Dünyanın en güzel ispanyol kızına ben de katılıyorum!Roma'nın sıcak ışığı altında heykel güzelliğine sahip bir Ezgi görüyom bu karelerde, bütün olarak kusursuzluğun her bir detayda da aynı mükemmellikte :) özellikle o chanel babetlerin zarif duruşu "budur" dedirtti bana. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle bi tanem öpüyorum kocaman :)

    ReplyDelete
  15. böylelikle Grace anlamış olur ıphone dan postlara yorum bırakamadıgını halbukım nasıl da sevk ile yazmıstı hıoh dıyorum ben :) kuzum ıyıkı dogdun da bızımle oldun hatta nbenji seni okadar seviyor ki süpriz yapalım haftasonu gidelim ezginin yanına dedi sonra yine iş cıktı :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ama ben iphonedan yorum birakabiliyorum kii :)) yaa cok tesekkur ederim bende ikinizi cok seviyorum hadi atlayip Antebe gelin bir hafta sonu bende ordayken <333

      Delete
    2. tez bır sekılde post ıstıyoruz :)

      Delete
  16. nice mutlu yıllara canım! <3
    fotoğraflar harika, bere çok yakışmış sana..
    sevgiler <33

    ReplyDelete
  17. cnm ben bu posta yorum yapmamıs mıyım ya:(
    gordugumde bayılmıstım her kareye. oncelikle tekrar mutlu senelere.
    tum fotoğraflara asık oldum.romayı kısn gormek, yapraksız ve sarı gercekten baska güzel..
    taslı berene ise en çok bayıldım ama soyliyeyim , dıy yapmak zorunda kalıcam ben de:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkur ederim Aysun'cugum <333 Bereyi yapmak cok kolay o zaman en kisa zamanda senden de bekliyorum :) Operim cok

      Delete