Tuesday, November 13, 2012

Petit Bateau and Carven Collaboration


Basic parçalarla şık olabilirim diyenlerden misiniz ? "Basic" kelimesi artık hayat felsefeniz mi oldu? O zaman size harika bir işbirliğinden söz edeceğim. Biliyorum bu aralar blogsphere Maison Martin Margiela for H&M postlarıyla doldu taşıyor ama dikkatleri biraz olsun diğer iki fransız markasının yaptığı bu harika çalışmaya çevirmek istedim. Petit Bateau genelde çok basic parçalar üreten, aslında da daha çok çocuklar için tercih edilen marine temalı şirin mi şirin bir marka. Fazla renkli olmayan bu basic temalı  marka, dişiliği ön plana çıkartan sıradışı elbiselerine bayıldığım Carven ile birleşirse ne olur ? Haydi hep beraber görelim beyaz yakanın, little black dress üzerindeki kusursuz duruşuna hepimiz şahit olalım. 

Are you one of them saying "I can be glamourus with basic clothes" ? or The word " basic" is the philosophy of your life ? Then, I'm gonna talk about a wonderful collaboration. I know these days everybody busy with Maison Martin Margiela for H&M and blogsphere already filled with lots of posts about them. Nevermind. My aim is to take the attention these two other french brands. Petit Bateau, a brand produces basic stuffs, tshirts or shirts and it's generally prefered for children so what happens if that kind of brand gets together with Carven which have extraordinary and amazing feminin dresses and objects ? Let's see all together how white collar suits to a little black dress just perfectly. 



Here are my two favourite perfect dresses !









Bu güzellikleri sadece Colette  veya Petit Bateau mağazalarında bulabilirsiniz. İlk iki görsel benim favorim ve umarım ben Paris'e gidene kadar hala orada beni bekliyor olur. Siz hangisini tercih ederdiniz?

To buy, you can find all the items at Colette and Petit Bateau. First two dresses are my favourites. I hope,  until I go Paris it will be still there waiting for me. So you , which one would you prefer ?


Visuals via Colette 


16 comments:

  1. Wow, what an incredible campaign! Love those dresses.
    km-iamyou.blogspot.com.au
    xx.

    ReplyDelete
  2. tam senlık tam benlık basıc olayım detaylandırmadan ölmeyım sadelık en sevdıgımdır bılırsın :)

    ReplyDelete
  3. Roma'dan Alpcan'a ciciler almistik ama kendim icin hic dusunmemistim oysaki durum sahane.. Hemen goz atmak istedim.. Paris'e de gitme planimiz netlesmisken belki orada daha cok sansim olur.. (burada galiba anadolu yakasinda magazasi var.. Yani Palladium'da oldugunu biliyorum) gusel bir ilgi cekimi oldu bu arada Ezgi guzelim !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bebeğim sanırım bir hata yaptım mağazalarında satılmıyor malesef sadece colette için yapılan bir iş birliğiymiş :( Yani ancak Parise gidince bulabilicez tabii kalırsa :)

      Delete
  4. 2. karedeki mini yırtmaç bitirdi beni aşkım :) minimal, çocukça, masum bir seksilik bir tasarıma ancak bu kadar yakışabilirdi. İnci küpe ve prenses saçlarınla bu elbiselerin ne kadar güzel duracağını hayal edebiliyorum! :) Dilerim ben de gidene kadar hala orada olurlar bebeğim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teşekkür ederim aşkım <333 Fingers crossed diyoruz ozamann <333

      Delete
  5. ilk görseldeki siyah elbise hayallerimi süslüyor bi süredir.

    ReplyDelete