Sunday, November 11, 2012

İstanbul Diaries

Pazartesine  güzel mi güzel bir İstanbul günüyle başlamak istedim. Kahvaltılar benim için aileyle ve bir de boğaza karşı yapılanlar olmak üzere ikiye ayrılır. Bu iki kahvaltının buluştuğu nokta ise bu ortamların hoş muhabbete ne kadar elverişli olduğudur. İşte Perili Köşkte yapılan kahvaltı da yine o unutulmayacak hoş muhabbetin ve aşkın olduğu kahvaltılardan biriydi. Hep gördüğüm yanından geçerken hayran hayran baktığım bu güzel köşkü de ziyaret ettik. İlk kez gittiğim Borusan Contemporary , terasından İstanbul'a bakarken sanki bütün dünya ayaklarımın altındaymış gibi hissettiren mükemmel mekan... Utanarak söylüyorum ilk ziyaret edişimdi ama devamı kesinlikle gelecek. Hepinize sanat ve huzur dolu bir hafta diliyorum ! 

I wanted to start with beautiful İstanbul day to this post. I devide breakfasts into two; one is the ones with my family and the others that I have on the view of Bosphorus. Their mutual characteristic is how atmosphere is so suitable for nice affection while having these breakfasts. So here is one of them in Perili Köşk with love and affection. Also we had a chance to visit this beautiful place. Going for the first time, Borusan Contemporary was amazing. While I was looking at İstanbul at the terrace, I felt like all the world is under my feet. I'm so ashamed it was the first time but not the last time. I wish you all peaceful week !

Fotoğrafların çoğunda güneşten ötürü gözlerim pek bir ilginç ama genel olarak fotoğrafları sevdiğim için sizi emrah bakışlarımdan mahrum etmek istemedim :)

Even though sun makes my eyes strange, I like the general view in some pics so I wanted to share them :)





Ve Lucca'da mola verip kahvaltı sonrası içilen pembe limonatalırımız yummyy !
And after breakfast soo yummyyy pink lemonades by Lucca !


Asos top ( Beyoğlu iş merkezi ) / Zara pants / Longchamp bag / Chanel ballerinas

Photos JB 







36 comments:

  1. offf cok ozlemısım coook! Dun Ataturk havaalanına ındım ama Izmır'e gectım dırek..bırkac hafta sonra ıns!super olmus fotolar..emrah bakısına bayıldım :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh çok teşekkür ederim İstanbul her daim özleniyor :)

      Delete
  2. İstanbul'da yaşamama rağmen benim de henüz gitmediğim bir yer, Perili Köşk. Bu fotoğraflardan sonra boyun borcu oldu :) Yine çok güzel görünüyorsun. Asos bluzunu Beyoğlu iş merkezindeki hangi magazadan aldın acaba? :)

    ReplyDelete
  3. Ezgi Guzelimmm biz burayi Ask ile hemen not ettik.. Bilmezdik kahvalti etme sansimizin olacagini ama gorunce cok davetkar geldi.. Baharda manzaraya karsi sahane olacak eminim ;) Bir de kahvalti bir bogaz bir de aile ile guzel cok haklisin.. digerleri doymak icin olabilir :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belki hep beraber bütün kızlar toplanır gideriz baharda ne dersin bebeğim ama tabii o güzel ailenle bi git ondan sonra hep beraber de gideriz :)

      Delete
  4. Fotolara bayıldım ya inanılmaz güzel bir yüzün ve enerjin var.

    ReplyDelete
  5. kaz ayagı peplum cok yakısmıs:)

    böyle bir manzarayla böyle bir kahvaltıyla baslayan bir gün kimbilir ne keyifli geçmiştir <33

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok teşekkürler gerçekten harika bir gündü ama istanbuldaki son günümüz olduğu için hafif bir hüzün olsa da tadı damağımda kaldı diyebilirim :)

      Delete
  6. peplumdan da nefret ederim halbuki. mekan da çok güzelmiş gerkeçkten. ilk fotoğraftaki şirinliğine, 5. ve 11. fotoğrafa ayrıca bayıldım ben <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Missiiimm bu dolabımdaki ikinci peplum oldu bende pek taraftarı değilim maksat çeşitlilik olsun :P

      Delete
  7. Bebeğim bu şehir seninle daha güzel gel buralara hiç gitme ne oluuur :))) Küçük emrah bakışlarını yerim senin, her koşul altında güzelliği, zerafeti, asaleti kanıtlanmış insan bu dik güneş ne yapabilir ki sana? :)) Boğaz manzarasına karşı nasıl samimi, güzel kareler çıkmış ortaya. Peplum ile kırmızı skinny birlikteliğine ayrıca bayıldım aşkım :*** p.s.: gün sayıyorum! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bebekleriimmmm gelicem gelicem bidaha gelicem ama geri gidicem malesef ya bide bana sorun her geliş ayrı bir sevinç mutluluk dönüşler ise bi okadar hüzünlü hem istanbulu, hem sizleri hemde sevgiliyi aynı anda bırakmak çok kötüüü. Ama çok az kaldı bebekler tam bir hafta kaldı yehuuu <333

      Delete
  8. ne şahane bi terastır o öyle <3 ve bence küçük emrah bakışların pek sevimli ^.^
    şimdi sana sınavlarında basarılar diliyorum, biter bitmez de benimle iletisime gecmeni umuyorum en yakın zamanda bi görüsme ayarlamak icin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minikkuşum yarın uygun bir saatte arıycam seni sınavım güzel geçti :p Bi boşluk yaratıp görücem seni de öptüm kocakocamannnnn<333

      Delete
  9. ya kuzum emrah bakıslarını yirim,perili köşkün hikayesindeki güzel hatun sen misin yoksa :) yerim senin peplumunu :)ufff yok bu hasret beni öldürecek ):

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh olur mu olur:) Kuzuuuu son 7 gün heee geliyorum yine passportcoverımı da çok özledim mesela cidden yani ama yok yok sei daha çok özledim hahah <33333

      Delete
  10. Bakislarini yesinler, her hali mi zarif olur insanin. Bu terasi kacirmisim ben birgun de buraya ayirmaliyim kahvaltimi. Bogaz sen ve teras harika 3lu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aysun'cuğum çok teşekkür ederiim. Kesinlikle gidilesi Lulucuuma da dedim belki bi gün toplaşır bütün kızlar gideriz çok sakin sahil şeridinin o yoğunluğunu hissetmiyorsun bile orda<333

      Delete
  11. nerden bulursun böyle ilginç yerleri. Kesinlikle buraya gideceğim muhteşem görünüyor. Ve kesinlikle bir postu hakediyor hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sevgilin İstanbul City guide yazarsa istanbulda bilmediğiin mekan kalmıyor bebeğim :) Aslında ben değil JBdir bu işlerle alakadar olan:) Çok teşekkürler kesinlikle gidin bebeğim o zaman postunu bekliyorum diyeyimm o minik göbişle <333

      Delete
  12. Ben de burya hiç gitmedim ama sayende gormus oldum ve hemen not defterime yazdım gidilecek yerler arasına :) Emrah bakıslarını yesinler senin zaten bayılıorum mimiklerine, kaşına, gözüne herşey head to toe cok guzel olmus yinee! :) Pembe limonata da birrrr canım cekti su saatte, saol!! :))

    mucu mucu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe çok teşekkürler tatlımm ya post yaparken ben bile olsa da içsem şimdi demiştim öyle lezzetli :) <333

      Delete
  13. ay Allam bu çıtır kızın sevgilisi mi gelmiş,sevgilisiyle Boğaza nazır kahvaltı mı yapmış,beraber sanata mı doymuşlar,oyyyy :))
    bana yaz-kış neden güneş gözlüğü taktığımı soranlara cevap bebeğim,ben de aynen senin gibi Güneş ışınlarından çok etkileniyorum,sürekli kaşlarımı çatıyorum,sonra da kırış kırış oluyolar,ama sen yine de iyi kotarmışsın,ben çok daha beter oluyorum :)
    bi de Esgican ben nedense peplumlara bi türlü ısınamadım ya,bluzun deseni çok güzel ama keşke peplum olmasaydı dedim ne yalan söyleyim,kızmadın diğğ mi?? :)
    bi de kahvaltı evet,en sevdiğim öğün,saatlerce yapabilirim,hele bi de aşk varsa tadından yenmez <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eveeeeeeeeetttttt :)) Kızar mıyım hiiççç ya bende hiç ısınamadım ama bu biraz değişik bişey gibi geldi aslında aklımda daha başka bir kombin vardı pazar günü olduğu için eğer başka bişeyle giyseydim fazla şık kaçıcaktı belki başka zamana ama evet haklısın genel olarak peplum içinde kendimi rahat hissedenler arasında değilim :) Çok teşekkürler güzel yorumuna <333

      Delete
  14. Kahvaltı için yaptığın tespit çok doğru gerçekten :) Aileyle veya boğaza karşı olanının keyfi bir ayrı. Bu yeri de keşfetmemiştim daha önce, not edilmeli hemen. Bakışlara da takılmamak gerek zaten pek doğal fotolar çıkmış ortaya böylece :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok teşekkür ederimm en kısa zamanda görmelisin anlayacaksın harika bir yer <333

      Delete
  15. hep ne guzel kosk derim ama bak bende bilmiyordum orda kahvalti sansi oldugunu sayende ogrenmis olduk;) harika bir manzara ve sen supersin canim:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok teşekkürler ! Müzenin kendi cafesi var orada sadece kahvaltı değil diğer öğünlerde bulunuyor en kısa zamanda denenmeli :) <333

      Delete
  16. Wow what beautiful pictures!! The locations are stunning as well as your outfit!! I am so in love with your peplum top and I think it suits you perfectly!!

    Hope you visit me on my blog
    fashionobsession-mieni.com

    ReplyDelete
  17. Borusan'a gitmek nzmndır programanında ama tembellikten fırsat bulamaıyorum :) sen ne güzel fotoğraflamışsın canım bana tembel olduğumu hatırlattı bu post bir kez daha hahah :)

    kırmızı ve siyah çizgili bluzle yine parisyenliğini konuşturmuşsun :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok teşekkür ederim tatlım buarada çarşamba görüyorum seni dimi ? <333

      Delete
  18. ne harıkaymıssss kahvaltı olarak aklımdaaaa. bence gunese bakamasan da fotolar ve sen yıne sahanesın

    ReplyDelete