Friday, November 30, 2012

Everything At Once

Şarkının dediği gibi buaralar her şeyi aynı zamanda olmak, her şey bir anda olsun istiyorum. Bi yandan çok başarılı, sonrasında tembel, bir yandan güneşi isterken, diğer yandan bulutlardan hiç şikayet etmiyorum. Bazen çok acımasız olmak isterken, hoşgörü göbek adım oluveriyor. Ve işin ilginç tarafı bunların hepsi benim içimde olup bitiveriyor. Neyse bunları bi kenara koyalım en çok istediğim şey sınavları başarıyla sonlandırıp planladığım tatilime adım adım yaklaşmak. Bak tatil diyince hiç tereddüt etmiyorum değil mi? Şimdi şarkı eşliğinde en sevdiğim arkadaşlarımdan birinin buraya kadar beni ziyarete gelip birlikte fotoğraf çekip, deli gibi eğlendiğimiz günden kalma bu fotoğraflara bakarken, bu aralar siz ne yapmak istiyorsunuz onu düşünün bakalım yoksa sizde her seyi bir arada olmak isteyenlerden misiniz ?


As the song says, these days I want to be everything at once. I want to be so succesfull, at the same time lazy. Or I want sun always up but I don't have any complaint about clouds as well. While sometimes I want to be so cruel, being tolerant becomes my another name. And the strangest thing is all these feelings occur in me. Anyway, let's put them aside... I just focused and wish to pass next week exams successsfully and keep dreaming about my upcoming holiday plan. As you see I don't hesitate about holidays, my ideas straight enough about them. So, now I want you to listen this beautiful song and think about what you want these days while looking at the pics from the day one of my best friend came to visit me . Otherwise are you one of those wants everything at once ? 



Zara coat and boots ( borrowed spontaneously) / Love Moschino bag (borrowed) / Bershka pants / G. Armani shades ( borrowed as well :) 


Pics G.Ö








52 comments:

  1. bastan asagi TOP !!!
    bayiliyorum senin samimi fotograflarina gülüsüne !!
    cook tatlisin cokta güzelsin ! hepsinin bir anda olmasini istedigim seyler var evet.. seninde dedigin gibi hem basarili olup hemde tembel olmak istiyorum.. bazen hic bir sey yapmamak istiyorum:) arada sirada iyi de geliyo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok teşekkür ederim Sena'cığım seni kesinlikle anlıyorum :))

      Delete
  2. gülümsemenin yakıştığı ender blogger'lardansınız sanırım :)
    blogunuzu pek sevdim. bana da beklerim ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok teşekkür ederim Burcu :) En kısa zamanda bloğundayım.

      Delete
  3. gözlük çoook yakışmış !

    ve harika kazagının bordo ile birlikteliğine bayıldım<3

    soruyu üzerime alınmıyım hiç, dengesizlikte bayrak taşıyan biri olarak :) herseyi bir arada olmak istiyorum ve bunların ne oldugu sürekli değişiyor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe seni kesinlikle çok iyi anllıyorum yalnız değilsin çok teşekkür ederim :)

      Delete
  4. Fotoğraflar Odtü'de sanırım? Kendinden hiç bahsetmiyorsun bildiğim kadarıyla erasmus için new york'taydın dimi? Son sınıf mısın, mezun oldun mu new yorka ne için gittin neler yaptın neler ettin :) Anlat biraz Ezgi. Bu arada kombin yine çok güzel.. Derslerinde de başarılar dilerim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teşekkür ederim. Bu aşırı merak için teşekkür etmeli miyim bilemedim ama şimdilik sadece hayatımla ilgili paylaşmak istediğim kadarını paylaşıyorum ve en kısa zamanda bir soru cevap postu yapacağım çok özel olmadığı takdirde orada cevaplamayı düşünüyorum sorularınızı.

      Delete
  5. O gözlüğün, saçların, çantanın güzelliği nedir sorarım sana Ezgi! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sor bebeğim sor da sen nerelerdesin bide ondan haber ver :p Öperim çok <333

      Delete
  6. ben de her şey bir anda olsun istiyorum :D,
    hem tembel hem işlerim olsun derdi bende de var

    bir de senin bu saçlarından olsun istiyorum
    olmaz mı?

    saç makyaj gülüşün hepsi bir arada olsun hep

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe olsun valla hatta bende olan her şeyin daha iyisi olsun <333 Çok teşekkür ederim canım:)

      Delete
  7. Oncelikle sinavlarda basarilar canim, noel tatiline az kaldi, ne guzel planlar yapmissindir : ) Bordo siyah trendini cok guzel orneklemissin canim, hersey cok yakismis. Ama o saclar yok mu oh saclar, misler mis! : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe aslında çok hain planlarım var yine ama şu sınavların stresinden tatil falan düşünemiyorum bile. Güzel dileklerin ve yorumun için çok teşekkür ederim bebeğim <333

      Delete
  8. ceketi cok sevdim... btw great song!!

    ReplyDelete
  9. çok hoş bir kombin olmuş..bu arada kazağın ne marka acaba?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa kazağı yazmayı unutmuşum pardon bikaç sene önce mangodan almıştım diye hatırlıyorum eski yani :) Çok teşekkür ederim.

      Delete
  10. Ezgi guzelimmm ! Yine mi sahanesin yine mi cicek :)) ! Harika olmus ki ig de ilk gosterimde de bayilmistim biliyorsun ! Nefis saclar , gozluk cok cok farkli kilmis seni ve de cok yakismis.. Bordo pantalon mont ve ayakkabilar ayri ayri sevgi gosterisini hakediyor :)) planlar programlar biliyorsun her zaman heyecani hakediyor ! Biz de gun saymaya basladik hatta kalin alisverislere de ! Malum buz gibi bi seyahat bizi bekliyoooo :) seninki de harika otesi gecsin bebeimmm !

    ReplyDelete
  11. Harika bir kış kombini olmuş bu ve çok beğendiğim Zara ceket sana da çok yakışmış. Fakat sanırım gözlükler kombine son noktayı koymuş :) Bu aralar hem çok çalışıp planladığım herşeyi bitirmek hemde kış miskinliğine girip dinlenmek, kitap okumak ve film seyretmek istiyorum sadece. Gün gün bölüştürerek bir ritimde geçirmeye çalışıyorum bu günleri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok teşekkür ederim umarım bütün isteklerin hep biranda olur :P

      Delete
  12. sanki dergi cekimi gibi yine harika fotograflar ve goz alici bir ezgi var karsimizda :) harika gorunuyorsun canimm :) umarim cok guzel cok eglenceli bir tatil gecirirsin :)))

    ReplyDelete
  13. gözlüğe ve çantaya ve cekete ve kombine bayıldım ama en çok seni beğeniyorum. :) yani hepsinden öte, 8. fotoğraftaki gülüşün ve 9daki duruşun posta dair en güzel şeyler bence :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. fotodaki gülüşün sebebi JB ile konuşuyor olmamdır :p ama mesaj alınmıştır missiim samimi pozlar seviyor bende onu çok seviyorum muaahh <333

      Delete
  14. cok güzelsin yine ezgi kız! tam da benim mekanımda, o yeşil duvarın önünde pozlar vermişsinki daha bi sevdim bu halini ^.^
    sınavların cok güzel gecsin iyşallah, ucunda tatil gibi bi deadline olunca sınav denen şey bile keyifli geliyodur adama, eminim yani :) derhal bi tatil planı yapmam lazım, şöyle en okyanus aşırısından :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hadii hadi yap şu tatil planını bekleme durma yada dur az yaz gelsin güneş çıksın çıplak olalım az öyle git :D Öperim, severim seni minikkuşum <333

      Delete
  15. Cici kabanimiz cok yakusmis, soyle bakalim sicak tutuyor mu;) gozlukler cok yakismis. Sanirim bir tane de ben edinmeliyim. Cok begeniyorum. Sonbahar fotolar yapraklar cok hos olmus. Paristen yorum yapmadi deme sonra:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vay anasini sayin seyirciler Hatun tatilde ama takibi elden birakmiyor blogger diye ben buna derim :p saka bi yana sicak tutmayacak gibi gorunuyor bebegim sanirim parise geldigimde kendimi uniqlo ya atip sicak tutacak ne varsa alacagim ama blogger dedigin usur aci ceker yine de stilinden odun vermez bizde oyle yapcez artik :p cok opuyorum bitanem cook eglen guzel postlar yap bizde ic cekelim azcik :)))

      Delete
  16. Ezgicim valla ben de ne istediğini bilmez miskin bir haldeyim gerçi ben baya uzun zamandır böyleyim :)) kombini çok beğendim canım kırçıllı kazağın ve bordo pantolonun kışın en ideal 2lisi. Isabel marant havası olan botlarını ve çantanı çok beğendim. Lennon gözlükler ise kombinin imzası olmuş :)
    öperim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Havalardan olsa gerek genel olarak hiç istenmeyen bir mevsime giriyoruz hatta biz burda karlar altında girdik bile bi miskinlik bıkkınlık bende de var:) En kısa zamanda bu hallerin bitmesi çiçekler açmamız dileğiyle bende öptüm bebeğim <333

      Delete
  17. hem calışkan hem tembel olmak sahane aslında ama bu havalar ruh hallerı bızı bule soktu..westernler ve sen sahanesın yıne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesinlikle bizi hep bu havalar mahvetti zaten :p Çok teşekkür ederim kelebeğim <333

      Delete
  18. tamam kazagin-pantolonun-gozluklerin falan guzel de, sen iyisin!
    boyle,bu tarz, bu sac bu pozlar.. iste bunu seviyorum! ;)

    http://iconicmouse.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. saclara, sana ve o cantana bittimm :)
    sevgiler tatlim, hemen takibime aldim

    ReplyDelete
  20. kaban çok hoşmuş, sana da çok cici olmuş:)

    ReplyDelete
  21. ezgim süpersin yine :) ama ama bende gelıp sneınle foto cekılmek ısterdım ben buaralar ne ıstıyorum bılıyormusun 12 sınde tamamı ıle yurda donup su sacma dıs mıs olaylarını tamamlayıp yılbası tatılı ıcın yenı cıcıler alıp devam etmek ıstıyorum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahhh ahh ben neler istiyorum bi bilsen ama herseyden once su 10 gun gecsin istiyorum bide seni cok ozledim onu napicaz bilemedim<333

      Delete
  22. love your stunning leather jacket !!

    ReplyDelete
  23. Çalışmaya başlayınca insan tereddütsüz tek bir şey istiyor sanırım: tatiiiil :) bu konuda şikayet etmemeliyim bu sene fazlasıyla gezmiş birisi olarak ama insan yeni yerler gördükçe daha da uzaklara gidesi geliyor, kendisi gezemese de sevdiklerinin gezmesinden bile mutlu oluyor. Tatilinin heyecanı beni de sardı bebeğim, bizlere yine birbirinden muhteşem kareler çekecek olman gezdiğin yerleri kendi gözünden yaşatman günlük hayatın stresini uçuruveriyor :) bu paltoyu ilk gösterdiğinde hakkıyla taşıyacağını biliyordum ama bu karelerle aklımdakinden de güzel şeyler sundun bize, her seferinde positively surprsise konusunda sınır tanımıyorsun aşkım! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bebegimm cok cOk tesekkur ederimmm ende sabirsizlikla bekliyorum tatilimi unarim bi aksilik cikmaz ozamana kadar :) cok opuyorum sizleri bebeklerim <333

      Delete
  24. stylish as always <3

    ReplyDelete
  25. Ya ben bu yasil kapiyi biliyor, ozluyorum!
    En sadesinden, en rahatindan, en odunclusunden bu kombin senin guzel gulusunle, cool durusunla, bi oyle, bir boyle guzel saclarinla taclanmis, aman ne kadar da sahane dedirtiyor!

    Senin dediklerinse bizim jenerasyonun salgini kuzum;) Dert etmeyip, gunumuzu yuksek verimde yasamak lazim sanki;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah kesinlikle Sevgicim gunu yuksek verimde yasamali :) Cok tesekkur eder seni bu yesil kapinin bulundugu guzel kampusumuzde birdahaki sefere gormek dilegiyle diyorum ozaman :p

      Delete
  26. kazak ve pantolunu çok beğendim

    güzel bir kombin olmuş

    http://jassmeenmode.blogspot.com/

    ReplyDelete