Friday, September 14, 2012

All White in Paris

Siena postlarini bitirdim, Floransa postlarina gecmeden once bir Paris molasi verip son cektigimiz fotograflardan paylasmak istedim. Paris benim icin her ne kadar Italya kadar etkileyici bir yer olmasa da, gunesli havalarin tadini her yerde her sekilde cikartabilenlerdenim. Aslinda icten ice Paris'i  neden sevmedigimi tahmin edebiliyorum; hayatimin bir parcasini her seferinde orada birakip geliyorum. Yoksa oradayken Paris ve ben birlikte gayet mutlu oldugumuzu farkettik. E hadi ozaman o mutlu anlari bir kez daha hatirlayalim. 


I've finished Siena posts finally. Before Florence, I wanna give Paris break on my blog and share one of the latest pics we took couple days ago. Even though Paris is not as attractive as Italy, still I can enjoy with sunny weather everywhere. Also I think I know why I don't like Paris; each time I say goodbye one part of my life there. Otherwise I realized there is no problem between Paris and me while I'm there. So, let's check the pics from those happy times.









OUTFIT

Zara top
Gap short
Urban Outfitters sandals 

Photos by JB




26 comments:

  1. bu cok cok cok cok iyi! toplu sac cok yakismis! guzel suraaatttt <3333

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok cok cok cok tesekkur ederim bebek bloguna girip o guzel fotograflara bakamiyorum cook meraktayim :p

      Delete
  2. Yine nasıl güzelsin! Keşke birlikte fotoğraflarınız da olsaydı :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkurler ama pek birlikte fotograflarimizi koymayi tercih etmiyorum :)

      Delete
  3. bazı insanların en güzel aksesuarı gülümsemesidir bence senin en önemli aksesuarın bakışların, ben boşuna kahverengi, siyah gözleri daha çok sevmiyorum.. Renkli gözlerden her zaman korkmuşumdur, Kahverengi gözlerde de huzuru bulmuşumdur.. Bu yorumu yapmama neden olan sondan 4. fotoğrafın :)

    Ayrıca o muhteşem ayakkabındaki muhteşem flip flop detayına bayıldım :)

    Ah pağiiis!

    ReplyDelete
  4. çok güzeeeel, hepsi çok güzel hem de <3 ama özellikle de camekanın önünde durdugun portrelerine bayıldım! kazagımsı bluzun de şahane olsaymış ^.^

    ReplyDelete
  5. ne güzel fotoğraflar, ayakkabıdaki neon detayları çok sevdim ;)

    ReplyDelete
  6. sen ve sandaletleriniz çok güzelsiniz <3

    ReplyDelete
  7. İnanııııılllmazz guzelliktesin! Kuafor onundeki poz ha-ri-ka! :)
    Ben de CMOS'a katılıyorum, renkli gozlerin affına sıgınarak koyu renkli gozleri daha manalı buluyorum, cok da guzel bi yuzun var gercekten.
    O sandaletlerin guzelliği? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cook tesekkur ederim cidden cok utaniyorum siz boyle guzel seyler soyleyince <33

      Delete
  8. Mikeemmeeeelllsin yine... Bluzuna sandaletlerine hayran oldum ama her seferinde bacaklarına da ayrı bı bayılıyorum :) maşallah sana gusel kiss :))sevgilerimleeee...

    ReplyDelete
  9. Cok keyifli gene ezgicim 👏👏

    ReplyDelete
  10. ben demiştim bu kız bu dünyadan değil diye. sürekli açık veriyorsun ezgi sürekli. bak giyince beyazları iyice belli olmuş işte.

    ReplyDelete
  11. Tatlım bu flat’ler nasıl bir şey öyle gözlerimi alamadım bakarken fotolara :) sürekli bir yukarıdan aşağıya inceleme durumu içinde etrafın güzelliğini görmedi gözüm :p daha önce de demiştim ya ceylan gibi diye, o naif ve zarif duruşunu başka bir şekilde anlatamıyorum sanırım. Bir de su damlası gibi diyebilirim, böyle akıp gidiyorsun karelerde :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Coook tesekkurlerr ama gorundukleri kadar rahat degiller bunu da itiraf edeyim :p

      Delete
  12. sandaletler harika sade kombinine bambaşka bir hava vermiş, çok beğendim.

    ReplyDelete