Sunday, August 5, 2012

Take Me To Paris

Paris'e gittim, yaklasik 5 gunu bitirdim de Saint Jean De Luz denen cennette tatilimin geri kalanini gecirmeye baslladim bile. Her gun okadar yogun ve internet erisimim okadar kisitli ki keske instagram kadar blogumda da aktif olsam diyorum, ne iyi olur degil mi? Elimde bekleyen okadar cok fotograf, anlatacak oakadar guzel yerler varken ben ne yapiyorum ortalarda henuz bulamadim. Neyse gel gelelim Paris'e... Ucuncu gelisim ve ben size ilk defa bir Paris postu yapiyorum dusunun tembelligi neyse her sey gec olsun guc olmasin. Ee artik turist sayilmam bu sehirde o yuzden siradan bir parisli gibi gunlerimi  nasil gecirmisim onlari paylasacagim sizinle. Buarada Paris'te unuttugum Chanel babetlerimi nasil ozlemisim sormayin ayagimdan cikartamiyorum bir turlu :p  

I've been to Paris and already arrived and started to spend the other half of my holiday in heaven called Saint Jean De Luz. Everyday is so busy and I have limited internet access that I wish I could be more active for my blog, isn't it a good idea ? While there are so many places to be told and so many pics to be shared, I don't know what I'm still doing... Anyway, Paris... This is the third time I've been in Paris but first time I'm making you a post from here. Imagine my laziness. I can not call myself as a tourist in this city but I don't want (like) to give you advices as an expert guide. I just wanna share my regular days in Paris. By the way I realized how I miss my Chanel flats and you gonna see them more for the next posts :p





















OUTFIT

American Apparel top
American Eagle jean short
Chanel flats & bag 

Photos by JB 

26 comments:

  1. paris'i sevmem ama seni severim, çantanı, babetlerini, üzerindeki o güzel kabartmalı bluzu severim.. <3
    bir de öperim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne yalan soyleyeyim bende cok sevmem ama bende seni cok severim ve cok cok daha fazla operim :)

      Delete
  2. Ezgi fotoğraflar çok güzel Paris de öyle sen de :) Bir şeyi çok merak ettim boyun ve kilon kaç acaba diğer fotoğraflarında daha uzun çıkıyordun sanki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkurler... Evet fototgraflar bazen acisina gore insani oldugundan uzun veya kisa gosterebiliyor boyum 1.65 kilom ise 48

      Delete
  3. peki nasil guzelsin! kaslar gozler saclar muhtesem! <3 babetlerle ilgili konusmuyorum, kiyafetine nasil bayildigimi anlatmiyorum bile :)

    fashiononboard.net

    ReplyDelete
  4. Parıs ve sen bırbırınıze son derece yakısmıssınız bence! ozledım bende cok..bı gıtsem sooyle sokaklarında kaybolsam..bu arada buluzuna BAYILDIM sahane sahane :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkurler tatlim her nekadar benim sehrim olmasada oradaki arkadasliklarimi seviyorum bunun icin bile gitmeye deger o yuzden :)))

      Delete
  5. Ahhh ne guzel, Paris i cok ozleyen biri olarak, paris postlarina ozel ilgim var :) bluzun cok tatli, babetler de cok rahat gozukuyor. Italyan restoranina gitmissiniz sanirim. Diger balik tabaklarinin guzelligi, sunumu superrr. Iyi tatiller , postlara devam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tatlimm ilk olarak merak etme yorumlarinin hepsini aldim ve cook tesekkur ederim ozel ilgin ve yorumun icin :)) ilk gittigimiz yer le marais te kurulan food market icinde kucuk bi italyan cafesiydi son fotograftakiler ise cok eski bir fransiz restorani gercekten yemeklerde sunumlar kadar enfesti opuyorum seni cok cok:**

      Delete
  6. Valla ben Paris'i cok severim, Paris ile ilgili postlara da bayilirim. :) ama bu postta jean sortunuda cok sevdim .

    ReplyDelete
  7. ya bluzun ne güzelmiş. sen ne güzelsin. :)

    ReplyDelete
  8. Ha bir de GREAT LEGS demistim, bu mini sortlar boyle bacaklara yakisiyor iste : )

    ReplyDelete
  9. kuzum oscar de la renta nın gelınlıgının altını kesıp ustune gıymıssın gıbı yanı o denli şık bayıldım hadı bolca fotograflı post beklıyoruz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bebegimmm cok tesekkurler bende cok seviyorummm bi vakit ve bolca internet bulsam neler postlayacagimmmm neyseki instagram denen bisey varr :)))

      Delete
  10. O ust harikaaa ♥ cok yakismis
    Son Fotograf cok fena :p

    ReplyDelete
  11. Ezgi'cim senin güzelliğinin yanında Paris sönük kalıyor desem :) ben o uçuşan saçlarını, gül kurusu gül kabartmalı salaş şık bluzu bir de çoook rahat gözüken chanel babetlerini ne çok sevdim üzerinde anlatamam :)

    ReplyDelete
  12. bu postunu gormus ama yorum yazamamıstım, paris aşığıyımdır ben bu yuzden boyle guzel resmedilmesine aşık oldum, sana da , yemeklere de renklere de gercekten buyuleyici hepsi..

    ReplyDelete
  13. ay su güzel fotograflar ve güzel kiyafetler! bayildim vallah! cok güzel hepsini! senin de ne güzel bir vicüdun var ne güzel sayif sin! kiskandim biraz ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Missy cok tesekkur ederim guzel yorumun icin hep beklerim :)

      Delete