Thursday, June 21, 2012

Who doesn't like surprises ?

Uzun bir suredir cok istikrarli gittigimin farkindaydim ve oyle de olacagini umuyordum fakat babamin bana surpriz yapip bekledigim tarihten daha once gelmesi butun blog planlarimi degistirse de,  buradaki tekduze hayatima farkli bir renk getirdi diyebilirim. Simdi biz baba kiz bu sicak havalarda NY'un tadini cikartirken sizi yagmurlardan disariya cikamadigimiz bir havada cekilmis bu outfit postumla basbasa birakiyorum ve en kisa zamanda babacigimla gittigimiz, gezdigimiz yerlerden fotograflar paylasmaya devam edecegim ( kisa bir road trip yapmayi dusunuyoruz da :P ) Ve her blogger gibi daima instagramda kisa paylasimlar halinde olacagim bilmeyenler ve hala takip etmeyenler icin instagram kullanici adim ekocager :) Takipte kalin ;)

I know I was doing great and continuous about this blog thing. But my dad's surprise, coming here earlier than I expected, changed all my plans. Also he changed my regular life here and it's good to be with my dad here. So now while we were enjoying in NY, I' ll leave you alone with my indoor outfit post. It's indoor because rain never able to stop for days and days . By the way guys,  I'll be sharing some pics on my instagram account , about where we are with my daddy or what I'm doing ( we are planning to make a road trip :p ) So as I always do, I'll be tuned on instagram and if you still don't know my user name on instagram here it's ekocager:) Stay tuned !












OUTFIT

H&M dress / elbise
Zara shoes / ayakkabilar

Photos Rio Suzuki Ryosuke 
 special thanks to Ami and Miho

23 comments:

  1. Arkadasın Rio Suzuki'ye kocaman kalpler, ne kadar guzel fotograflar cekmiş öyle! E tabii senin model olmanın da faktoru buyuk :)
    Babayla yapılan gezilerin, gecirilen vakitlerin omur boyu en guzel anılarından biri olacak zira ben de babamla İtalya gezisinde bulunmustum önce iş sonra turistik amaclı.. Şimdi rahmetli babacıgımdan geriye o anılar kaldı.. İnsalalh cok guzel vakit gecirirsiniz birlikte road trip cook cok eglenceli gecer eminim! Nerelere gidiceksiniz? :)
    Sal desenli elbise cok yakısmıs sana bu arada elbisenin tonu da cok guzel benim de cok eski sezona ait boyle bi elbisem vardi İpekyol'dan onu hatırlattı:)
    of cok yazdım, opuyorum:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah guzel yorumun icin cok tesekkur ederim canim bakalim eglenceli mi olucak yoksa yorucu mu :)) Buarada uzun yorumlara bayilirim uzuun uzuun okurum bende:)

      Delete
    2. Buarada yazmayi unutmusum NIagara Falls we Washington yapmayi planliyoruz ama bakalim yorgunluk seviyemize gore yon bulacak hersey :)

      Delete
  2. Yine guzel orijinal bir cekim olmus, nereden buldunuz oyle bir mekani. Orgu de cok yakismis. Mini elbisen uzun muntazam bacaklarinda cok guzel durmus, renkleri de cok guzel. Babanla iyi gezmeler, ne guzel surpriz yapmis, roadtrip super!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkur ederim canim mekan benim evin ardiye odasi gibi birsey camasir makinasi, kurutma falan var :))

      Delete
  3. hiho :) her post biraz daha çok seviorum ben seni ya. kaşını, gözünü, saçını bacaklarını :) sonumuz nolcek acaba. inanılmaz güzel bir çekim olmuş yine. biraz daha böyle alışılmışın dışında postlar istiyoruz ayrıca. yani ben kendi adıma çok istiyorum.

    çünkü bu blog bir süre sonra, alın bakın aslında moda blogu nasıl olur diye gösterilesi bir blog olcak :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Missipisi ne guzel seyler yazmissin oyle cok utandirdin beni :) Cok cok tesekkur ediyorum bende senin blogunu seve seve takip ediyorum <3333

      Delete
  4. saclarinin orgusu, elbisenin guzelligi cok guzelsin... he ayrica kaslarina da bayiliyorum daha once soylemismiydim:)

    www.ozlemce-lik.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkur ederim bebegim... Hayir sanirim soylememistin ama bunu yazdigin iyi oldu bugunlerde fazla kalin olduklarini dusunup inceltsem mi biraz acaba diye kendi kendime soruyordum ne dersin sence ?

      Delete
    2. sakın ama sakın kaşlarına dokunma olur mu ? bence harikalar

      Delete
  5. orası neresı oyleeee :) ne guzel bı mekann! elbısende cok yakısmıs rengı fln cnm! babana da kavussmussun ne guzel :) roadtrıp ı ıse merak ıle beklemekteyım :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Burasi benim evimin ardiye odasi camasir, kurutma makinasi gereksiz mobilya falan ne varsa evin bodrum katina atiyoruz, bende degerlendirmek istedim ve eger vaktim olursa cok guzel postlar yapacagim insallah :)

      Delete
  6. elbısenın guzellıgını senın asıllıgını yerım sevgılı arkdasım babanın supruzzzzz :) yapması ne de hos olmustr sızlerı bıran once yanımızda gormek dılegı ıle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkur ederim canim arkadasim :)) Bu pazar Amerika'ya uzuuun bi sureligine veda ediyorum az kaldi yani :P

      Delete
  7. Ben stilin kusursuzluğu kadar bakışlardaki doğallık, poz vermeden poz verme durumu (kasmadan ne kadar tatlı duruyorsun öyle) ve çekim planlarının fotoğrafik olarak çok çok güzel olmasına da hayranım. İstanbul çekimlerini sabırsızlıkla bekliyorum ben, dön hadi artık :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Her ne kadar Istanbul'dan cok Ankara cekimlerini daha agirlikta gorecek olsan da bu pazar donuyorum Gizzz ve uzel yorumun icin cok tesekkur ediyorum <333

      Delete
  8. mükemmel bir elbise! çekim,renkler de çok güzel olmuş :)

    http://iconicmouse.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. harika bir surpri olmus bence. elbise de muhtesem.

    http://the-lizard-queen.blogspot.com/

    ReplyDelete