Sunday, May 6, 2012

Sunday Breakfasts

Pazar gunleri en cok aileyle yapilan kahvaltilari ozluyorum ve aslinda benim icin siradan olan o kahvaltilarin ne kadar siradisi ve essiz oldugunu malesef daha yeni yeni kavriyorum. Turkiye'deyken de ailemle yasamiyordum ama sk sk giderim ve eger bu gunler pazarlara da denk gelmisse degmeyin keyfime. Ama gunlerden pazar da olsa gec kalkmak gibi bir luksunuz olamaz bizim evimizde. Uyanilir uyanilmaz anneyle babanin yatagina atlaniverir ( bu kisi genelde ilk ben olurum) arkasindan sesleri duyan kardeslerim kacinci ruyalarini goruyorlarsa gorsunler kiskancliklarina daha fazla karsi koyamadan onlarda damlayiverirler. O yatak fasli bir baska essizdir. Kalkariz annem coktan borekleri firindan cikartmistir.Televizyonda haberler izlenmektedir bi yandan anneye yardim edilirken diger yandan da babayla politika muhabbeti yapilir, stres atilir ve kahvalti masasina oturulur. Iste biz pazarlara boyle baslariz. Simdi ise her sey pek bir farkli. Cift kisilik yatagimdan yalniz uyanip iyice acikana kadar kahvalti hazirlamaya direnen biri oldum ciktim. Her sey ailenizle ve sevdiklerinizle guzel. Bu sabah tavada pismekte olan yalniz omletime bakarken bunlari dusundum ve kahvaltimi yapar yapmaz attim kendimi arkadaslarimin yanina. Ve dedim ki hayatimda olan herkes iyiki varsiniz hayat sizinle cok guzel ! Hepinize mutlu pazarlar !


I miss sunday breakfast done with all my family and unfortunately I've just realized how those breakfasts were unique. Even though I wasn't living with my family when I was in Turkey but still I was visiting them so often and if those days meeting by chance with sundays, I was the happiest girl in this world also despite of sundays, you have no choice to wake up late. As soon as we wake up, we (especially I'm the first) jump over our parents bed and wake them up. This is another thing makes our sundays special in our family. After we wake up, while I'm helping with my mum, I talk a bit politics with my dad who is watching morning news. Here is our usual happy sunday mornings. But now everything is different. Everyday I wake up single from my double bed and wait to prepare my breakfast till starving and now I'm looking my lonely omelet in a pan and thinking about all those beautiful things. Today after I had my breakfast I met some of my friends and I said everybody in my life fortunately you are really in my life. I'm glad to be with all of you. Happy sunday !













If you want to follow me on instagram-----> ekocager

ZARA jean jacket
Benetton jumper / kazak
Random market leggings / Pazardan alinan tayt
TOPSHOP loafers / ayakkabilar
MBMJ bag / canta

33 comments:

  1. aaa bende demın cıceklı taytla kombın yaptımm :)
    bu arada ne guzel anlatmıssın :) bazen ınsanın cok yakın arkdsları da aılesı olabılır

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hemen bakiyorum ozaman :) Cok tesekkur ederim kesinlikle oyle <333

      Delete
  2. I LOVE those loafers, I wanted to buy those too :( You look great X

    Love,
    Zizi: www.zizistyling.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. I know those Sundays with my friends in Istanbul; we get up not too early, but early enough and go to a restaurant and talk and eat. In the summer it is outdoors, but in the winter we have a favorite place where we sit by the fire.

    ReplyDelete
  4. ilk fotoğrafa bayıldımmmm :) çiçekli tayt ve denim ceket süper bir ikili olmuş tatlım.
    Buarada yurtdışına 1 günlüğüne bile gitsem özlüorum kahvaltı çeşitlerimizi seni gayet iyi anlayabiliyorum hele ki seninkinde manevi durumlar olunca da extra özlenir tabi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkur ederim tatlim evet hem kahvalti cesitlerini hem de kahvaltida birlikte oldugum insanlari ve muhabbetlerini cok ozleuyorum ama az kaldi :)

      Delete
  5. Pantolonunun gidip aynısını bulmam gerek :)

    madambfashion.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iki sene olacak neredeyse Ankara'da pazarda bulmustum hic bi yerde giyemezsem evde giyerim diye dolabimin bi koselerinde duruyordu simdi de cicekler moda olunca giymenin zamani gelmisti diye dusundum umarim bulabilirsin sanirim bu sezon H&M bi benzereni yapmisti :)

      Delete
  6. kiyafet super :)

    http://stylishtimes.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. baslangıcta ucuncu fotona bayıldıgımı soylemek ıstıyorum evet zaman gectıkce buyuyoruz yuvadan ılla evlenerek degıl baska turlerde ucuyoruz sonra herseye yabancı gıbı kalıyoruz :)ve yazar burada bız buyuduk ve kırlendı dunya sarkısını mırıldanmaktadır:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkur ederim Grace bende biz buyuduk dunya degisirken demek istiyorum ve huzunleniyorum :/ Guzel yorumun icin tekrar tesekkurler tatlim <333

      Delete
  8. blogunu yeni keşfettim ve çok sevdim, daha sık post yapmalısın, takipteyim :) sevgiler!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkur ederim Gaye ! Fakat bu aralar odev teslimlerim ve finallerimle bi hayli yogunum vakit buldukca burayi yalniz birakmamaya calisiyorum tabi ama bir hafta sonra harika outfitler ve cekimlerle karsinizda olacagim :)

      Delete
  9. I love your outfit!!!!

    http://estilohedonico.blogspot.pt

    xoxo

    ReplyDelete
  10. çok güzel yazmışsın tatlım, şimdi bu yazdıklarını ben kendi çekirdek ailemle yaşadığım için özlem duymadım tabii ama içim ısındı okurken :) en kısa zamanda kavuşmanızı diliyorum, özellikle de duygusal minikle :))

    taytın çok yakışmış, tabii ki tahmin etmiştim .) fotoğrafları da çok sevdim <33
    öpüyorum çok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ozaman sende benim gibi sanslilardansin yani ben kendimi oyle goruyorum. Az kaldi bende gun sayiyorum ben gitmeden babam gelecek bakalim hasretim az da olsa dinmis olacak :) Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin Ahsen'cigim sana da ailenle bir omur boyu mutluluklar diliyorum opuyorum cok cok <333

      Delete
  11. blogunu yeni keşfettim, iyiki de keşfettim :) ve seni görür görmez aklıma sana benzeyen iki isim geldi; biri http://www.fashionbysiu.com/ diğeri de Melisa Sözen. bence epey benziyorsunuz üçünüz de birbirinize :)
    bu arada benim dikkatimi tayttansa ayakkabılar çekti, mükemmel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Duslem cok tesekkur ederim hep beklerim :) Sila'ya ilk kez sen benzettin belki gozlerden dolayi olabilir ama Melisa Sozen'e herkes benzetmistir hatta bu yuzden yolda durdurulmuslugum falan bile vardir :/

      Delete
  12. what a great loafer!

    -COSMICaroline
    www.COSMICaroline.com
    Nashvile-Based Fashion & Style

    ReplyDelete
  13. ne güzelsin kız o halkanın içindeki fotoğraf favoriciğim. Melisa Sözene cidden benziyosun bak şimdi ben de farkettim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kizlar cok tesekkur ederim muaah size :* Buarada dönuyorum az kaldi hemen ajandanizdan bi yapragi bana ayiriyorsunuz :p

      Delete
  14. Thank you Francesca !!! I checked your blog an I really like it , I'm gonna follow you <3

    ReplyDelete
  15. ilk fotoğraf harika.
    ve çok güzel anlatmışsın aileyle yapılan kahvaltılar bir
    başka oluyor özellikle pazar keyifleri:)

    onlyhello.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aynen oyle oluyor Irem'cigim :) Cok tesekkur ederim <333

      Delete
  16. O bindiğin salıncağımsı şeyden bizim buraya da bitane sipariş etmek farz oldu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahah evimin onunde bu park ve bana kac kere kullandin desen 2 yada3 derim demek ki insanin gozunun onunde olunca pek kiymeti olmuyomus :))

      Delete
  17. nasıl guzel bır post ohh ferah ferah ıc ACICI..BAYILDIMMMMMMMMMMM

    ReplyDelete