Saturday, May 26, 2012

Dreams...

Bana kalsa blogum icin konseptli cekimler yapmak isterim ama bazen ne modunuz ne de hava sartlari buna elverisli olmuyor. Zaten blogumu acis amacim da sizlere moda ceklimleri yapayim diye degil, modanin hayatimdaki yerini nerelere gittigimi, gordugumu, neler tattigimi paylasmak amacliydi. Fakat bazen konseptli yaptigimiz bazi cekimleri okadar sevdim ki blogumu icinde hep kendimin yer aldigi styling atolyesine cevirmeyi bir an dusunmedim degil ama simdilik bunlar sadece bir hayalden ibaret okadar amatorum  ki ZAMANla hepimiz gorecegiz neler olacagini :) Simdilik sizleri guzel bir yaz baslangicinda arkadaslarla yemege gittigimiz gece ne giydiklerimle basbasa birakip, hayallerimle biraz daha basbasa kalmak istiyorum :)  Hepinize mutlu pazarlar !


Personally, I wish I could make conceptional photo shootings but unfortunately sometimes neither my mood or the weather doesn't let to do it. Anyway, this was not the reason of my blog, while opening my blog my aim was to show you not only fashion but also where I'm visiting, where I discover or what I taste etc. with high dozen outfit posts :) But I enjoyed with some of my conceptional shootings that, just for a minute I thought turn out my blog to a styling factory just includes me. But for now they are just a dream, even though there are lots of thing to be done in my head but TIME is the only truth will show us what's gonna happen :) Now I'll let you check my outfit from nice warm pre-summer dinner I had with my lovely friends and I'm gonna keep dreaming for a while :)   Happy sunday to all !










OUTFIT

Zara Top & Shoes / Ust ve Ayakkabilar
H&M Jean
Marc by Marc Jacobs Bag / Canta

18 comments:

  1. Post mükemmel olmuş Ezgi, boyunu öğrenebilir miyiz acaba?

    ReplyDelete
  2. Hayallerle basbasa kalmayi bende zaman zaman cok severim:) pantolonun cok fit durmus ustunde cok begendm mavi cantayla da cok fresh gorunmussun ama ben ennnn cok ayakkabilarini sevdmmmm:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkurler zeys ! Nice hayallerimizin gerceklesmesi dilegiyle :))

      Delete
  3. Ne zaman konsept çekim yapmak istesek tam dediğin gibi ya zaman olmuyor ya hava kötü oluyor ya da yurdum insanı taciz boyutunda fotoğraf çekerken izlediği için kasılıyoruz sonuç istediğimiz gibi olmuyor :/// ben bu kombini çok sevdim, bebek sarısı pantolon mavi çanta ve beyaz denim ceket ile çok hoş bir birliktelik oluşturmuş, arm party de göz alıyor! :) bunların dışında bloguna ilk kez gelen birisi olarak saçlarının doğal güzelliğinden büyülendim diyebilirim! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Guzel yorumlariniz icin cok tesekkurler kizlar<3 Kesinlikle taciz beni en cok kasan sey NY ta sokakta bile bunu yasiyorsun :)) Bloguma hep bekliyorum <3333

      Delete
  4. Harika bir kombin olmus hem cok sakin hem de cok iddali duruyor.. Cantanin rengine bayilmak otesi olmus olabilirim.. Hayallerinden hic uzaklasma tatlimm ;)

    ReplyDelete
  5. canım ıkıncı fotografındakı gulusun okadar ıcten kı sankı senınle konusrken bana smıley atmısın gıbı geldı ...özellıkle ayakkabını cok begendım ,sarı pantolon ıse gıymeye ronaldolarımdan dolayı cesaret edemedıgım sıızn gıbı cılloplarda görünce ıs gecırdıgım bır giysi ola dursun ben kombınını bastan asagıya cok sevdım

    ReplyDelete
    Replies
    1. Grace buraya da uc gel kuzum gercek bir gulucuk atayim sana muaahhh <333

      Delete
  6. Ben en cok cantani ve rengini cok begendim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkur ederim canim benimde buara favori renklerimden :))

      Delete
  7. ya sanırım son zamanların en güzel keşfi oldu benim için blogun! :) sen ve bütüüün postların başta olmak üzere, mj çantaya da bayıldım :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Missipisi cok tesekkur ederim ve her zaman beklerim bende senin blogunu cok sevdim <333

      Delete
  8. fıstık benımde blog acıs sebebım moda cekımlerı yapmak degıl ama paylasımlar ıcın foto cekıyorum bende ve yıllar sonrası ıcn hatıra kalsın dıye..ayrıca fotolarında gayet basarılı..ustelık blog alemınde herkes modacı bosver bız boyle kalalım:))) benım ıkı oncekı postumda pant rengım boyle sana da cok yakısmıs sarılar ve gorseller sahane bayıldım resmn

    ReplyDelete
  9. Çok tatlı fotoğraflar + çok doğal bir güzellik. Bloğun gerçekten güzel olmuş tatlım. Sanırım bir takipçin daha oldu...

    Sevgiler
    cosmos


    www.cosmossstyle.com

    ReplyDelete