Wednesday, September 21, 2011

Although I'm sick....

Acikcasi butun gunumu evde hasta hasta yatarak gecirmeye hic niyetim yoktu. Bu arada bilmiyorsunuz tabi ben hasta oldum aslinda kolay kolay hasta olmayan ben Amerika'daki ani hava degisimlerine alisamadi, sifayi kapti tabii ve careyi hemen antibiyotiklerde buldu. Cok iyi bir ogrenci oldugum icin butun odevlerimi de bitirdigime gore artik sizlere de zaman ayirmanin vakti gelmistir dedim ve hasta yatagimdan kalktim size post yaptim.
Saglikla kalin !
Actually I have no intention to spend all day in my bad. By the way you don't know how I got sick. Although I was not kind of person get sick easily, I couldn't use to sudden weather changes in U.S and finally I'm sick also I'm thinking live happily ever after with my antibiotics :) At the same time I'm a really good student that I finished all my homework. So it's time to devote some time to you. Here is the  new post.
Peace out !










OUTFIT

ZARA jean / jean shirt
Unknown designer necklace
STEVE MADDEN platforms

6 comments:

  1. Geçmiş olsun Ezgicim :( Yine çok güzel görünüyorsun ama :) bakalım bu kış ne hallerde postlar yapcaz projeler için 3 gün üst üste sabahlayıp şişik gözlerimle post yapmak istiyorum zombi konseptiyle :)

    ReplyDelete
  2. Cok tesekkur ederim kizlar <3 yavas yavas kendime gelmeye basladim ya. Yalniz ben de kara kara kisin napicam diye dusunuyorum cunku kislar burda cok extreme geciyo diyolar yani beline kadar kar falan Erzurumdan pek bi farki olmuycak sanirim bakalim gorecegiz :)

    ReplyDelete
  3. kolye müthiş,gömleğin üzerinde harika durmuş

    ReplyDelete
  4. çok hoşsun gerçekten :)
    http://butunundunyasi.blogspot.com/

    ReplyDelete